Şimdi Ara

Fuji Xpro 1 Hakkında... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahsen kullanmış ve kazara denize düşürmüş biri olarak ; Şu anda sıfırı kit lens ile 3200 TL Türkiyem de . Kesinlikle almanızı isterim . Fotoğraf çekmeyi çok seven biri iseniz özellikle , o keskinlik , o iso da ki detaylar gibi etkiler sizi çok fazla memnun edecektir . Ben D800 üm le bile bazen imreniyorum . İşim gereği olmasa kesinlikle alırım o aleti gene .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aysegul_

Çok güzel bir fotoğraf makinesi ama acaba resim kalitesi nasıldır merak ettim... Güle güle kullanın makinenizi. :)

Teşekkürler Ayşegül Hanım , Gün içinde fırsat bulunca yükleyeceğim ...

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spirituals

Şahsen kullanmış ve kazara denize düşürmüş biri olarak ; Şu anda sıfırı kit lens ile 3200 TL Türkiyem de . Kesinlikle almanızı isterim . Fotoğraf çekmeyi çok seven biri iseniz özellikle , o keskinlik , o iso da ki detaylar gibi etkiler sizi çok fazla memnun edecektir . Ben D800 üm le bile bazen imreniyorum . İşim gereği olmasa kesinlikle alırım o aleti gene .

Kesinlikle Katılıyorum , bende Türkiyem den aldım , ABD fiyatıyla neredeyse aynı birde gümrük vs.. sorunları yok...

Keskinlik ve ayrıntı kesinlikle pro1 :)

Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogusyalcin

Makineyi yaklaşık 9 aydır kullanıyorum, sormak istedikleriniz olursa fırsat buldukça cevaplarım... forumda makineyle ilgili bir kaç konu daha açılmıştı orada örnek fotolar falanda paylaşıldı... oranın linkini de atarım...

Objektif önüne filtre tavsiyesi verebilir misiniz ?

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: love_boy

quote:

Makineyi yaklaşık 9 aydır kullanıyorum, sormak istedikleriniz olursa fırsat buldukça cevaplarım... forumda makineyle ilgili bir kaç konu daha açılmıştı orada örnek fotolar falanda paylaşıldı... oranın linkini de atarım...

Saygılar...

MRC 010M Slim. bunu kullanıyor du bir arkadaşım hocam . Ben açıkcası UV filtre hiç takmadım makinama . Saygılar bizden.
  • quote:

quote:

quote:

Saygılar...

MRC 010M Slim. bunu kullanıyor du bir arkadaşım hocam . Ben açıkcası UV filtre hiç takmadım makinama . Saygılar bizden.

Teşekkürler... + saygılar

• Zaman bulup ta ekleyemedim , umarım beğenirsiniz amatör çekimler
     Fuji Xpro 1 Hakkında... Fuji Xpro 1 Hakkında...

• denizde çektiğim resimde kayaların üstünde iki tane martı var :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar...

Teşekkürler... + saygılar

Rica ederim hocam . Resimlerinizi gördüm bu arada . İyiler şimdilik . Ama bunu makinaya alışma çalışmaları olarak nitelendiriyorum . Biraz daha manual ayar ile daha hatta çok daha güzel sonuçlar elde edebilirsiniz . Keza bende öyle bir yol izlemiştim . Tam manası ile alıştıktan sonra çok keskin ve 12800 iso da bile neredeyse nois olmadan görüntüler ortaya çıkartmıştım .

• Valla hocam 3 sene D90 kullandım , makineyi yanıma almaya üşeniyordum objektif çanta taşıma vs... şimdi makineyi çantama atıyorum , makine için çanta taşımıyorum , zaten fotoğraf çekmek benim için hobi , bu işten para kazanmıyorum ki büyük büyük makine taşıyım yanımda :) , tabiki tercih meselesi ama ben şuan gayet memnunum hafta sonu nasipse işten fırsat bulunca bir kaç fotoğraf daha çekeceğim..

Saygılar...
  • Bimeks ve Vatan'daki satış temsilcileri Fuji'nin Türkiye ile yurtdışı fiyatlarını eşitleme kararı aldığını söyledi. O yüzden fiyatlar düşmüş. Bimeks'ten 9 Haziran'da aldık, indirim kuponu ile birlikte uygun fiyata geldi. Internetteki alışveriş sitelerini çok inceleyemedik.

Bu cihaz için uygun çanta/kılıf önerisi olan var mı? Orjinali 400TL civarında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkaplan

Bimeks ve Vatan'daki satış temsilcileri Fuji'nin Türkiye ile yurtdışı fiyatlarını eşitleme kararı aldığını söyledi. O yüzden fiyatlar düşmüş. Bimeks'ten 9 Haziran'da aldık, indirim kuponu ile birlikte uygun fiyata geldi. Internetteki alışveriş sitelerini çok inceleyemedik.

Bu cihaz için uygun çanta/kılıf önerisi olan var mı? Orjinali 400TL civarında..

ebay' e bakabilirsiniz, çin ya da hong kong üzerinden kargo dahil 20 usd ile 100 usd arasında çok güzel kılıflar var, ben amazon' dan 20 usd ye almıştım, ancak açarken yanlışlıkla makasla çizdim, şu anda sadece alt kısmını ve askısını kullanıyorum.
  • trkaplan T kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün kaça geldi ?
  • love_boy L kullanıcısına yanıt
    Amerika' dan başka şeyler de almıştım, toplam kargo fiyatı 25 USD ye geldi, borderlinx sanal adres sistemini kullanıyorum, 75-100 EUR civarındaki siparişlerim için gayet mantıklı oluyor, tavsiye ederim. Burada 400 TL ye satılan orjinal kılıfı max 200 TL ye getirtebilirsiniz borderlinx aracılığıyla.
  • ozangunay O kullanıcısına yanıt
    Xpro 1 i kaça aldınız bimeks ten ?

Çanta OK
  • yeni Xpro 1 fotoları orjinal :)
     Fuji Xpro 1 Hakkında... Fuji Xpro 1 Hakkında...

• love_boy L kullanıcısına yanıt
    Tam fiyatı öğrenemedim kendim ödemediğim için, aldığımız mağaza:http://www.bimeks.com.tr/magazalar/?mid=KNY Orada ilgili bir arkadaş var Fuji'lerden sorumlu kendisine ulaşıp mevcut fiyat için bilgi isteyebilirsiniz.

• quote:

Toplam 200$ demek istediniz galiba? 200TL pek mümkün görünmüyor aşağıdaki fiyatlarla.

http://www.ebay.com/itm/OFFICIAL-Fujifilm-leather-case-LC-XPro1-for-X-Pro1-/110835555970?pt=US_Camera_Cases_Bags&hash=item19ce505e82
    178$

http://www.amazon.com/Offical-Fujifilm-Leather-Case-Lc-xpro1/dp/B006ZSNUY4
    150$ + 13.75$ kargo

20$'a şöyle bir ürün var. Ama hiç güven vermedi.
    http://www.ebay.com/itm/C192-Black-New-leather-case-Pouch-bag-set-for-Fujifilm-Fuji-X-Pro-1-Xpro1-/180871112969?pt=US_Camera_Cases_Bags&hash=item2a1cc22909

Fiyatları artmış, yaklaşık 1.5 ay önce 89 usd ye vardı ebay üzerinde sıfır kullanılmamış, şu anda en uygunu 119 usd, eğer 3. parti firma isterseniz 50-60 usd aralığında güzel kılıflar da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozangunay

quote:

Toplam 200$ demek istediniz galiba? 200TL pek mümkün görünmüyor aşağıdaki fiyatlarla.

http://www.ebay.com/itm/OFFICIAL-Fujifilm-leather-case-LC-XPro1-for-X-Pro1-/110835555970?pt=US_Camera_Cases_Bags&hash=item19ce505e82
    178$

http://www.amazon.com/Offical-Fujifilm-Leather-Case-Lc-xpro1/dp/B006ZSNUY4
    150$ + 13.75$ kargo

20$'a şöyle bir ürün var. Ama hiç güven vermedi.
    http://www.ebay.com/itm/C192-Black-New-leather-case-Pouch-bag-set-for-Fujifilm-Fuji-X-Pro-1-Xpro1-/180871112969?pt=US_Camera_Cases_Bags&hash=item2a1cc22909

Fiyatları artmış, yaklaşık 1.5 ay önce 89 usd ye vardı ebay üzerinde sıfır kullanılmamış, şu anda en uygunu 119 usd, eğer 3. parti firma isterseniz 50-60 usd aralığında güzel kılıflar da var.

yok hocam yaaa 3.parti ürün şimdiye kadar hiç almadım almamda , anlaşılan en az 100 -150 dolar arası bir şeye çanta alacağız :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.