Şimdi Ara

FUJİ S200EXR (ana başlık) (154. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
3
Favori
171.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yildiz

Arkadaşlar deneme amaçlı açtığım özel siteme ziyaret için hepinizi bekliyorum.

ADR

www.ahmetderici.com

.

Sizden ricam "şu olsaydı daha iyi olurdu" diyebileceğiniz yada gördüğünüz eksikler nelerdir paylaşırsanız memnun olurum.

İlerleyen günlerde vakit buldukça; düğün, proje, özel çekim ve organizasyon fotoğraflarından oluşan "yapılan işler" adı altında bir alt bölüm daha açacağım.

Ayrıca yurtdışından objektif ve makine getirttiğim için bu konu ile ilgili alt bir sayfa düşünüyorum.

anasayfada arka planda scriptteki resimler aynı boyutta değil, bunların aynı boyutta ve ekranı tam kaplamasını dikkat etmelisiniz. birde resimlerin üzerinde scriptten kaynaklanan ufak noktalar var resimlerin kalitesini düşürmüş, kaldırsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Bir de logonun ve menünün altındaki siyah zemin hiç hoş durmuyor, logonun altındaki siyahı tamamen kaldırıp menünün altındakini de biraz şeffaflaştırırsanız daha hoş olur sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihatyildirim -- 20 Mayıs 2012; 0:13:58 >

• Takipteyiz Ahmet hocam
  •  FUJİ  S200EXR (ana başlık)

DSCF6771 by AyhanKorkmaz, on Flickr

DSCF6792 by AyhanKorkmaz, on Flickr

Başımın belası oldu bu gece

Arkadaşlar biraz paylaşım yapalım yahu.Herkes mi DSLR e geçti.Bu arada satışa devam.İlan imzamda
  • Çok güzel olmuş.Bende geçenlerde buna yakın bir an yakaladım ama arka taraf çok karışıktı ve ışık azdı olmadı.bu iyi olmuş gerçekten
  • İkisi de güzel olmuş. Bu çekimlerinizde objektif ile sinek/örümcek arası mesafe ne kadardı?
  • Ben kendi sinekleme örnek vermem gerekirse 2-3 parmak kadar.Daha da yakınlaşırım da flas gölgesi düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Ben kendi sinekleme örnek vermem gerekirse 2-3 parmak kadar.Daha da yakınlaşırım da flas gölgesi düşüyor.

bu fotoğfarları çekerken ek mercek vs, kullandınız mı , yoksa sadece makina ile mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimex

quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Ben kendi sinekleme örnek vermem gerekirse 2-3 parmak kadar.Daha da yakınlaşırım da flas gölgesi düşüyor.

bu fotoğfarları çekerken ek mercek vs, kullandınız mı , yoksa sadece makina ile mi?

Sadece makina ile çektim dostum hiç bir ek aparat yok fotoğraflarımda
  • raynox denemesi

FUJİ  S200EXR (ana başlık)
  • Demekki ek olarak raynox kullanılsa daha da harika olabiliyormuş
    Eline sağlık
  • tşkler ayhan kardeşim gelişi güzel çekim yapmıştım daha iyisi olabilir..
  • Geerçekten olabilir.Makina gerçekten çok iyi giriş için.Bu arada ben makinamı sattım arkadaşlar
  • S200 EXR kullanıcısıyım. bir yakınımada almak istiyorum fakat bütcemizi aşıyor. 400 lira civarı yarı prof ne tavsiye edersiniz?
  • Canon sx130 alın bence.Veya denk getirebilirseniz fujı s6500fd bakın derim
  • Makinemi nakit ihtiyacı dolayısı ile satıyorum. Fiyatımda gayet uygun. Dükkanıma bakabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_62229163/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62229163
  • İyice boşaldı buralar
     FUJİ  S200EXR (ana başlık)
  • son 500 e vericem makinayı.
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.