Şimdi Ara

fuji f500exr nikon s6200 hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendime yeni bir kompakt makine alacağım önceden sony w530 kullandım fotoğraflar çok net değildi hd video yoktu, video çekerken zoom yapamıyordu vs. kredi kartı kullanmadığım için senetle satan bir mağazadan taksitle alacağım modellere baktım önümde fuji f500exr, nikon s6200, fuji f80exr, canon sx150 gibi seçenekler var ama büyük ihtimal canonu diğerlerinden büyük olduğu için tercih etmeyeceğim, aklımda daha çok nikon s6200 veya fuji f500exr var gibi bu iki modeli kullanıp herhangi bir olumsuzluk yaşayan oldu mu iyi tarafları nelerdir yardımcı olabilir misiniz

• fuji f500 ve f550 nin video çekiminde bir sorun var sanırım bunun nedeni nedir
    örnekhttp://img.photographyblog.com/reviews/fujifilm_finepix_f550exr/sample_images/fujifilm_finepix_f550exr_01.mov
  • video senin için önemliyse nikon fujifilm alma kesinlikle sony daha iyi videoda hx serisi ve wx serisi çok iyi video çeker hx9 bunların içinde en iyisidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: şubat

video senin için önemliyse nikon fujifilm alma kesinlikle sony daha iyi videoda hx serisi ve wx serisi çok iyi video çeker hx9 bunların içinde en iyisidir

teşekkür ederim şu anda almaktan vazgeçtim fuji f770exr gelecekmiş onu bekleyeceğim. 20x zoom, raw, gps gibi özellikleri var
  • Tabiki fujifilm f500 yada yeni girdi stoklara f750-f770 20x ve nikonda bildigim kadariyla manual mod bile yok o kadar para vereceksen bence manual moduda olsun derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alacağım mağaza fuji f770in değil f750 modelinin geleceğini söyledi ne zaan geleceği de hala belirsiz, şu iki makineden birisini artık almak zorundayım, fuji f500 exr veya canon sx150 , forumda canon sx150 modelini kullanan beğenenler var olumlu görüşler var ama fuji f500 ile hiçbir bilgi bulamadım, kararsızım fujiye o kadar para verip ya beklediğim gibi çıkmazsa diye çekiniyorum

http://www.camera-catalog.com/comparisons/canon_powershot_sx150_is_vs_fujifilm_finepix_f500exr

uzmanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim

• Teknosalarda var F750 bilgine!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm Hs20 Exr Nasıldır ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batıkan-Öğüt

Teknosalarda var F750 bilgine!

teşekkür ederim f500 ü çoktan aldım bile :D
  • Hayırlı olsun iyi seçim.
  • quote:

Hayırlı olsun iyi seçim.

gece ev içindeki video çekimlerinde ışıklar yandığı halde iyi değil, şimdilik bunun dışında olumsuz bir yönünü görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brent

quote:

Hayırlı olsun iyi seçim.

gece ev içindeki video çekimlerinde ışıklar yandığı halde iyi değil, şimdilik bunun dışında olumsuz bir yönünü görmedim

aynı sorun bende de var..akşamları full hd video kapkara çekiyo..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan000083

quote:

Orijinalden alıntı: Brent

quote:

Hayırlı olsun iyi seçim.

aynı sorun bende de var..akşamları full hd video kapkara çekiyo..

f değeri 3,5 olunca videoda böyle karanlık oluyor şimdiki aklım olsa nikon p300 alırdım f değeri 1,8 gece ve karanlık çekimlerde başarılı sonuçlar veren bir makine
    hata bende f500 ün 15x zoomuna kanıp aldım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.