Şimdi Ara

FTX borsası Türkiye’ye geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kripto paraların benimsenmesi ve yatırım yapılması konusunda Avrupa lideri haline gelen Türkiye dev borsaların ilgisini çekiyor. Binance’den sonra bir dev kripto para borsası daha Türkiye’ye branş açmaya hazırlanıyor. 

FTX TR geliyor

FTX borsası ABD tabanlı ve günlük 3.8 milyar dolarlık hacmi var. Hacim açısından on birinci olsa da borsa puanı açısından Coinmarketcap üzerinde üçüncü sırada yer alıyor. Haftalık ziyaret açısından ise ikinci sırada yer alıyor. 

Ayrıca Bkz.Binance kampanya yaptı MBOX uçtu

FTX borsası FTX TR adıyla kısa süre önce Twitter üzerinde hesap açan ünlü borsa dün itibariyle müjdeli haberi verdi. Merhaba Türkiye sloganını kullanan borsa yakında ülkemizde resmi olarak faaliyete başlayacağının müjdesini verdi. 

Borsa FTXTR.com olarak alan adını açmış ancak şimdilik bir yapı yüklenmemiş. Twitter üzerinde takipçilere hangi işlem çiftlerinin borsada yer almasını istedikleri soruluyor. Global versiyonda 260 farklı coin sunan FTX TR muhtemelen geniş bir yelpaze ile başlayacaktır. Açılışta ne tür cazip kampanyalar olacak merak konusu. 

• balınalar köpek balıkları, sazan avına geliyorlar belli ki.

• Yeni mağdurlar görüyorum hocam, kan görüyorum hocam dehşet görüyorum hocaaaam 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mağdur olanlar adı sanı duyulmamış naylon borsalara para yatıran insanlar. Bankaya para yatırırken hiç kimsenin bilmediği bankaya mı yatırırsın, global olarak dünyaca tanınmış bir bankaya mı? O keriz parasını kaybedince bankacılık sistemini mi suçlarsın yoksa parasını kaptıran kerizi mi?

• Yeni sağılacak yer arıyorlar.

• Kriptoyu ciddiye alıp yatırım yapan ve geçimini bunla sağlayan bu kadar insan varken, sazan avı diyenler asgari maaşa talim olmaya devam etsin.

• bundanda vergi alıp paraya el koyar sen merak etme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok iyi olur. Ülkemiz de kripto para gelişimi çok önemlidir. Bizi kurtaracaksa artık kripto para kurtarır.

• Ac1DBuRN kullanıcısına yanıt

binlerce insan çiftlik banktan da para kazandı, geçimini sağladı, evler arabalar aldılar...burada piramit daha büyük olduğu için doğal olarak yüz binlerce insan kriptodan geçimini sağlayacak ama on milyonlarcasının batması pahasına. bunca coin komisyoncusu arkadaşlar referral sistemine bol bol bonus veriyorlar, biri batmadan diğeri kuruluyor çünkü. coin piyasasının bir piramit sistemi olduğunu kabul edip buna göre davrananlara da saygım büyük tabi, dersen ki daha piramidin tepesi bu, milyarlarca insan bunu kullanacak, durduğun kabahat yemeden içmeden paranı yatırırsın ona bir şey diyemem. ama geleceğin parası, marsta sadece bitcoin geçecek diyenlerdenseniz maalesef sizin yeriniz piramidin tabanı.

• Ac1DBuRN kullanıcısına yanıt
    Hangi semtte çok fakir var ise bakın orada piyango bayii, ganyan bayii, idaa bayii vardır. Kendini çok akıllı sanan bu şans oyunu meraklıları başkalarının maaşlı çalışmasını küçümseyip şans oyunlarından zengin olup mahalleyi satın alacağını sanır. Sonra bakarsın hala ganyan bayiinde ömrünü çürütüyor daha da fakir ve hala işsiz güçsüzler.

Alt koin tavsiyesi alanlar ile ikinci ayakta kazanacak At tavsiyesi alanlar aynı kişilerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 7 Aralık 2021; 9:25:39 >
  • @monacomen

Blockchaine sadece "nedensiz yere artan veya düşen para" olarak bakmak, tekrar ediyorum CAHİLLİKTİR. Size bazı sorular sorayım belki bir aydınlanma yaşarsınız:

(Korsan yazılım severleri ve kısıtlı bedava yazılımları yok sayıyorum. Herkesi kendiniz gibi düşünmeyin)

*Aklı başında bir insan niye server hizmeti öder? (Blockchain ->Holochain ve benzerleri)

*Aklı başında bir insan veya şirket niye Dropbox'a veya diğer cloud servislere depolama ihtiyacı için para ödüyor? (Blockchain ->Filcoin/BTT)

*Aklı başında bir insan niye yurtdışına para göndermek için aracı bankalara tonla para ödüyor? (Blockchain -> saymakla bitmez ve bedava transfer)

*Aklı başında bir insan neden mevduat hesabına para yatırıp faiz kazanıyor? (Blockchain -> LP veya Stake ile mukayese kabul etmez faiz imkanı)

Blockchain'i üreten insan ve şirketleri liseli sivilceli milleti soymak için fırsat kollayan insanlar olarak değil size çeşitli faydalar sağlayan yazılım şirketleri olarak (Microsoft gibi) bakarsanız aldığınız kriptopara'nın hayali para değil, onların bir nevi hisse senedini almış olduğunuzu anlarsınız.

• monacomen kullanıcısına yanıt

Kripto paralara yatırım yapanlar sadece fakir ülkeler veya fakir kişiler değil. At yarışında veya piyangolarda kazanma şansı sıfır. Sıfıra yakın demiyorum, sıfır. Kripto parada hırs yapmayıp mantıklı davrananlar kolayca kazanç sağlıyor.

Ben 5000 yatırıp 10.000 çektim.

Helal olduğunu düşünmediğim için mesafeliyim o ayrı konu.

• muratkaya kullanıcısına yanıt

Çok saçma sapan varsayımlar. Şans oyunlarında kazanma şansı sıfır demek zaten saçmaladığının birebir kanıtı. Yani sana göre kimse ikramiye almıyor, kimse kazanmıyor, kupon ve biletler boş ve boşu boşuna oynanıyor. Kripto para da bir nevi kumar ve şans oyunu. Borsa da bir nevi öyle. Uzun dönem elinde tutan kazanır öngörüsü hakim ama ne kadar uzun zaman ve batmayacağı ne malum şirket veya seçtiğin koinin bunun garantisi yok. Dünyada çalışmadan ve alın teri dökmeden yüzdeyüz kazanırsın denilen hiç bir şey yok. Asıl olan budur.

• monacomen kullanıcısına yanıt
    Piyangoda Türkiye'de dönen işleri duymadıysan sana ne anlatabilirim ki 😀

Piyangoda bir şey çıkma ihtimali sıfır. Kripto paralarda bir strateji belirleyip herkes kolaylıkla para kazanabilir.
    Batmayacağı ne malum lafını ben ilk 2009'da okumuştum ve bitcoin alacakken vazgeçmiştim 😀

Bitmedi şu komplo teorisyenleri yine damladı. Adı üzerinde şans oyunu sana çıkmayınca hemen ama vermiyorlar cebe indiriyorlar masalı. He canım aslında piyango bileti numaraları önceden belirleniyor, hipodromda tüm atlar önceden ayarlı ve tüm futbol takımlarının kime kaç gol atacağı kesinlikle belli. Hepsi kurmaca tuzak. Ama kripto çok güvenli tabii, bir koy on al, on koy yüz al, seneye karın bine katlayacak kesin diyen zihniyeti hipodromda koştursak yeridir.

• Necati Dayılara bir şey anlatmaya çalışmayın. Boşuna nefesinizi tüketmeyin.

Haftalıkta RSI ve MACD bakmasını bilen, hacimleri ve mumları az da olsa takip eden, yeterli risk yönetimi ile her enstrümandan para kazanır. Al sat yaparsa, %99 kaybeder. Trader olmak başka bir konu.

Linke bak çay demle, evde kendi başına mı yazdın bu siteye ve linki?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.