Bilgisayardan hiçbir ftp sunucusuna bağlanamıyorum , download ve upload yapamıyorum. Düne kadar sorun yoktu. Services.msc içinde , hizmetlerde vs bulamadım. Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir? İnternet bağlantısında sorun yok. Örneğin Flashget , www başlangıçlı bir url'den download yapıyor fakat ftp başlangıçlı url'den hiçbir ses yok. Fikir yürüten arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Neyle ilgili FTPler.Eğer forumlardan falan buluyorsan film,prog. vs indirmek için,genelde o FTPlere çok zor bağlanılıyor.Genellikle 421-çok kullanıcı aktif ya da 530-giriş yapılamadı hatası verir.Seninki bu tür bir sorun mu?
Öncelikle , kendi siteme upload yapmak için kullandığım programların hiçbiriyle , hiçbir siteme upload yapamıyorum , bağlantı kurulamadı ya da reddedildi şeklinde hata veriyor hepsi. Bu arada kullandığım programlar FTP Voyager , CuteFTP , Frontpage , 4 ayrı hosting firmasının ftp'sini denedim , hiçbiri olmadı. Bunu gördükten sonra da ftp'de hata olduğunu tahmin edip pardus'u indirme linkini deniyim dedim , linkte sorun olmadığı halde benim makine bağlanmadı. www'da sorun yok. İlginç bir durum. Donanımsal ve yazılımsal tüm firewall'ları deaktif ettim emule vs için açık portları kapattım , ilk duruma getirdim.. Hiçbirisi çözüm olmadı. Şimdi uyuyamam ben de
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme