Şimdi Ara

FTATTHTD KULÜBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
977
Cevap
1
Favori
28.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345...23...49
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GΣ©ΣĶЏ$Џ

bu klübe bi çok kişiyi üye yapalım, o kadar çok olsunki forumun üye sayısından bile fazla olsun..

sonra da ayrı bi foruma çıkarız

Su küçüğün, SÖZ BÜYÜĞÜN.
  • communicator ney lan terminator ile mühendisin karışımımı yoksa

PSN: lLeGenDl34
  • quote:

Orjinalden alıntı: The LeGenD ReTuRNeD

communicator ney lan terminator ile mühendisin karışımımı yoksa

seni kınıyorum arkadaşım derneğimizin topicinde böyle konuşmaların yapılması hiç hoş değil

http://forum.donanimhaber.com/m_10578751/tm.htm bu topicte dalganı geç

• FTATTHTD Kulübü'nün birinci kuralı... FTATTHTD Kulübü hakkında konuşmayacaksınız.
    FTATTHTD Kulübü'nün ikinci kuralı... FTATTHTD Kulübü hakkında KONUŞMAYACAKSINIZ.
    FTATTHTD Kulübü'nün üçüncü kuralı... Birisi banlanırsa banlansın bize ne biz yazmaya devam ederiz.
    FTATTHTD Kulübü'nün dördüncü kuralı... Sadece FB'liler yazabilir, başkası yazarsa tekme tokat girişin.
    FTATTHTD Kulübü'nün beşinci kuralı... Her sefer sadece bir kez yazma hakkınız vardır, EDIT hakkınız yoktur.
    FTATTHTD Kulübü'nün altıncı kuralı... Tişört yok, ayakkabı yok, bol bol post var.
    FTATTHTD Kulübü'nün yedinci kuralı... Geyik sürebildiğince uzun sürer.
    FTATTHTD Kulübü'nün sekizinci kuralı... Eğer bu FTATTHTD Kulübü'nde ilk postunuz ise, helal olsun.

• bende fenerliyim

arkadaşlar bu topic artık hepimizin namusu sayılır, bu topici düşmanlardan kanımızın son damlasına kadar koruyacağız, elbette bu topici kirletmek isteyenler olacaktır onlara karşı en iyi şekilde mücadele edip bu topici ayakta tutacağız. Teşekkürler

Orjinalden alıntı: Communicator

FTATTHTD Kulübü'nün birinci kuralı... FTATTHTD Kulübü hakkında konuşmayacaksınız.
    FTATTHTD Kulübü'nün ikinci kuralı... FTATTHTD Kulübü hakkında KONUŞMAYACAKSINIZ.
    FTATTHTD Kulübü'nün üçüncü kuralı... Birisi banlanırsa banlansın bize ne biz yazmaya devam ederiz.
    FTATTHTD Kulübü'nün dördüncü kuralı... Sadece FB'liler yazabilir, başkası yazarsa tekme tokat girişin.
    FTATTHTD Kulübü'nün beşinci kuralı... Her sefer sadece bir kez yazma hakkınız vardır, EDIT hakkınız yoktur.
    FTATTHTD Kulübü'nün altıncı kuralı... Tişört yok, ayakkabı yok, bol bol post var.
    FTATTHTD Kulübü'nün yedinci kuralı... Geyik sürebildiğince uzun sürer.
    FTATTHTD Kulübü'nün sekizinci kuralı... Eğer bu FTATTHTD Kulübü'nde ilk postunuz ise, helal olsun.

FTATTHTD Kulübü'nün dokuzuncu kuralı... FTATTHTD Kulübü'nün yedinci kuralı değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.

DERNEK DENETLEME GENEL BAŞKANI olarak yazıyorum dikkatinizi çekerim

• (benide grup şakşakçısı yapın çok güzel alkışlarım)

Su küçüğün, SÖZ BÜYÜĞÜN.

• bu klube yok yok klubün kurucusuna ya bana yetki verirsin yada seni banlamaya devam ederim seni çaycı temizlikçi vs. gibi espiri yapacaksan hiç yapma(iyiki yazdım yapardı bu cominist çünkü) ona göre

• quote:

Orjinalden alıntı: The LeGenD ReTuRNeD

bu klube yok yok klubün kurucusuna ya bana yetki verirsin yada seni banlamaya devam ederim seni çaycı temizlikçi vs. gibi espiri yapacaksan hiç yapma(iyiki yazdım yapardı bu cominist çünkü) ona göre

önce şu imzayı kopyala sonra bi ünvan düşünülür, bak daha sırada bekleyenler var (MTC)

• DERNEK ŞAKŞAKÇISI: MTC
    DERNEK HUYSUZU: The LeGenD ReTuRNeD
  • olmazkesilikle koyman lazım. son cümleyi sil onun yerine koy.
    HEM 31. MESAJI SEN ATTIĞIN İÇİN KULÜBÜN ÖZEL ÜYESİ SECİYORUZ SENİ

DERNEK ÖZEL ÜYESİ: mehman

quote:

Orjinalden alıntı: mehman

imzama kıyamıyorum alp yine de kabul edermisin beni

• ayıp şey alp kırdın beninedir bu rakamdan çektiğim üniversiteye de 31.girmiştim
    quote:

olmazkesilikle koyman lazım. son cümleyi sil onun yerine koy.
    HEM 31. MESAJI SEN ATTIĞIN İÇİN KULÜBÜN ÖZEL ÜYESİ SECİYORUZ SENİ

DERNEK ÖZEL ÜYESİ: mehman

quote:

Orjinalden alıntı: mehman

imzama kıyamıyorum alp yine de kabul edermisin beni

• derneğimize bir de maddi destek sağlayacak(keriz) bi üye bulmamız lazım, derneğin ayakta kalması için para lazım.

DERNEK ŞAKŞAKÇISI: MTC
    DERNEK HUYSUZU: The LeGenD ReTuRNeD

seni terbiyeye davet ediyorum huysuz sensin ya adam gibi bişey bul koy yada ben yokum arkadaş sana

• beyler benide alın derneğe ne iş olsa yaparım
    Mühendisten iyi koca olur, Çünkü problemlerle uğraşmak ve çözmek onun işidir.
  • kardeş bende girecem ama imzayı ekliyorum başka birşey gerekli ise PM atarsan sevinirim...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.