FSX'e yeni yeni merak salmaya başladım.Dün REX eklentisini aldım.Buaksam onu kurucam.Sizin kullandığınız eklentiler varmı?Youtube'dan bazı görüntülere bakıyorumda cam gibi görüntü çıkıyor bunlar eklenti ile falan yapılıyor sanırım imreniyorum yani harika görüntüler.Bu arada mesela ben Turk hava yollarının uçaklarını falan nasıl açabilirim?Kullandığınız eklentileri bana anlatabilirmisiniz rica etsem?Bilgisayarımın ozellerini aşğıda belirtiyorum.Full bütün detaylar açık oynayabilirim dimi bu similasyonu?
FSX'e yeni yeni merak salmaya başladım.Dün REX eklentisini aldım.Buaksam onu kurucam.Sizin kullandığınız eklentiler varmı?Youtube'dan bazı görüntülere bakıyorumda cam gibi görüntü çıkıyor bunlar eklenti ile falan yapılıyor sanırım imreniyorum yani harika görüntüler.Bu arada mesela ben Turk hava yollarının uçaklarını falan nasıl açabilirim?Kullandığınız eklentileri bana anlatabilirmisiniz rica etsem?Bilgisayarımın ozellerini aşğıda belirtiyorum.Full bütün detaylar açık oynayabilirim dimi bu similasyonu?
keşke i7 alsaydın ama senin işlemcide fena sayılmaz burada hemen hemen herşeyi bulabilirsin ama önce üye olmalısın http://www.surclaro.com/daily.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
hocam ben sana o sahne için kullanılan eklentileri sayıyim 1-UCAKLAR: PMDG 737NGX ......İFLY 737NG..........AEROSOFT AIRBUS X......GİBİ 2-YER VE GÖK GELİŞTİRİCİ: REX ESSINATIAL 3-AİRPORT: AEROSOFT EN İYİSİDİR 4-TARFFİC: WOİ DEN ÜCRETSİZ İNDİRİRSİN 5-EZDOC CAMERA 6-GEX 7-FS PASSENGER
Videolardaki o harika görüntüler bunlarla sağlanıyor senin cihazınlada hemen hemen kaldırır bunlar