Şimdi Ara

FSX hakkında sorularım (eklenti)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

FSX'e yeni yeni merak salmaya başladım.Dün REX eklentisini aldım.Buaksam onu kurucam.Sizin kullandığınız eklentiler varmı?Youtube'dan bazı görüntülere bakıyorumda cam gibi görüntü çıkıyor bunlar eklenti ile falan yapılıyor sanırım imreniyorum yani harika görüntüler.Bu arada mesela ben Turk hava yollarının uçaklarını falan nasıl açabilirim?Kullandığınız eklentileri bana anlatabilirmisiniz rica etsem?Bilgisayarımın ozellerini aşğıda belirtiyorum.Full bütün detaylar açık oynayabilirim dimi bu similasyonu?

i5 3570K
    Zotac GTX 670
    OCZ Vertex 3 120gb
    16gb ram

• quote:

Orijinalden alıntı: Slaughter

Merhaba;

FSX'e yeni yeni merak salmaya başladım.Dün REX eklentisini aldım.Buaksam onu kurucam.Sizin kullandığınız eklentiler varmı?Youtube'dan bazı görüntülere bakıyorumda cam gibi görüntü çıkıyor bunlar eklenti ile falan yapılıyor sanırım imreniyorum yani harika görüntüler.Bu arada mesela ben Turk hava yollarının uçaklarını falan nasıl açabilirim?Kullandığınız eklentileri bana anlatabilirmisiniz rica etsem?Bilgisayarımın ozellerini aşğıda belirtiyorum.Full bütün detaylar açık oynayabilirim dimi bu similasyonu?

i5 3570K
    Zotac GTX 670
    OCZ Vertex 3 120gb
    16gb ram

keşke i7 alsaydın ama senin işlemcide fena sayılmaz
    burada hemen hemen herşeyi bulabilirsin ama önce üye olmalısın
    http://www.surclaro.com/daily.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ben sana o sahne için kullanılan eklentileri sayıyim
    1-UCAKLAR: PMDG 737NGX ......İFLY 737NG..........AEROSOFT AIRBUS X......GİBİ
    2-YER VE GÖK GELİŞTİRİCİ: REX ESSINATIAL
    3-AİRPORT: AEROSOFT EN İYİSİDİR
    4-TARFFİC: WOİ DEN ÜCRETSİZ İNDİRİRSİN
    5-EZDOC CAMERA
    6-GEX
    7-FS PASSENGER

Videolardaki o harika görüntüler bunlarla sağlanıyor senin cihazınlada hemen hemen kaldırır bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lol hakkında sorularım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.