Şimdi Ara

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz (177. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.275
Cevap
32
Favori
204.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkekrkn

uçağı kaldırıp sağa sola hareket ettirmeyi denedin mi ? navigasyon öyle donup kalıyor mu ?

Ayrıca programlar & özellikler kısmından kontrol et 3 tane "microsoft flight simulator simconnect client" diye dosya olması lazım.

http://forum.aerosoft.com/applications/core/interface/file/attachment.php?id=67233

burdan indirip kur.

Ayrıca aerosoft airbus ın hangi sürümünü kullanıyorsun ?

Hocam navigasyon hiç çalışmıyor. Simconnect clientleri yükledim. Gene düzelmedi.
    Airbus X sürümü V103.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kendomen

quote:

uçağı kaldırıp sağa sola hareket ettirmeyi denedin mi ? navigasyon öyle donup kalıyor mu ?

Ayrıca programlar & özellikler kısmından kontrol et 3 tane "microsoft flight simulator simconnect client" diye dosya olması lazım.

http://forum.aerosoft.com/applications/core/interface/file/attachment.php?id=67233

burdan indirip kur.

Hocam navigasyon hiç çalışmıyor. Simconnect clientleri yükledim. Gene düzelmedi.
    Airbus X sürümü V103.

Airbus X'in 1.03 diye bir sürümü yok bildiğim kadarıyla acaba 1.30 mu yazmaya çalıştınız.

Her neyse eğer öyle değilse en güncel sürüm olan 1.31i indirin. Linki özelden attım.

• Ciddi misiniz hocam
  • quote:

quote:

burdan indirip kur.

Airbus X sürümü V103.

airbus çok iyi bilmiyorum ama adiru lar align olmamış olabilirmi ?

normalde 737 de de birşey hareket etmez çünkü adiru align olmadan

• serkan737 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konularda biraz cahilim. Adiru align ne oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam bu konularda biraz cahilim. Adiru align ne oluyor?

virtual cockpitin içinde sağda mcdu2 var ordan

ACSTATE kısmında Take off seçeneğini tıklayın

uçak take offa hazır konuma gelecek eğer o zaman da sorun varsa adiru ile ilgili değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan737

quote:

quote:

burdan indirip kur.

Airbus X sürümü V103.

airbus çok iyi bilmiyorum ama adiru lar align olmamış olabilirmi ?

normalde 737 de de birşey hareket etmez çünkü adiru align olmadan

Alıntıları Göster
    ADIRU align olmasaydı ND, PFD ve E/WD aşağıdaki resimdeki gibi olurdu. Ben sorunun versiyonda olduğunu düşünüyorum

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2078485/a60c453e-b7f3-444b-9cb4-7444f7a8a19d.jpg

@Kendomen

Pilotun önünde bulunan iki ekranın bilgi vermesi için ADIRU ları align etmen lazım. Daha detaylı olarak uçağın Mach hızını, Hücum açısını barometrik yükseltisini, vektörünü GS sini konumunu vs vs tayin etmeye yarayan sistem.

Airbus X'e zaten herhangi bir ayar yapmadıysan uçak Motorlar çalışır, Adıru lar align olmuş halde başlar. Ki yukarıda attığın resime bakarsak ADIRU align olmuş görünüyor. Sen yine de serkanın dediğini dene olmazsa
    D büyük ihtimal versiyon sorunundan kaynaklanıyordur. Sana attığım linkten 1.31 versiyonunu indir eğer o olmazsa 1.30'u indir.

Senin kullandığın uçağın modeli Galba "AİRBUS X EXTENDED 1.03" bu aerosoft airbus ın 2013' de çıkan sürümü ancak p3d v3 2015 in sonundaa çıktı yani bu iksinin birbirine uyumlu olması imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lm7812 -- 2 Ekim 2016; 21:27:35 >

• Çok saolun. Sanırım Airbus X P3D V3 ile uyumlu değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fsx candır, her türlü modifiyeye açık base versiondur
    elime 3-5 kurus geçtiginde insaAllah ilk işim amd sistemimi 2. elden intel i5e cevirmek olacak
  • quote:

Çok saolun. Sanırım Airbus X P3D V3 ile uyumlu değil.

bu arada ben airbus x kullanuyorum prepar3d v3 'te ama ücretli olarak satın aldım yani bende sorun çıkarmadı
  • quote:

ADIRU align olmasaydı ND, PFD ve E/WD aşağıdaki resimdeki gibi olurdu. Ben sorunun versiyonda olduğunu düşünüyorum

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2078485/a60c453e-b7f3-444b-9cb4-7444f7a8a19d.jpg

@Kendomen

Pilotun önünde bulunan iki ekranın bilgi vermesi için ADIRU ları align etmen lazım. Daha detaylı olarak uçağın Mach hızını, Hücum açısını barometrik yükseltisini, vektörünü GS sini konumunu vs vs tayin etmeye yarayan sistem.

Airbus X'e zaten herhangi bir ayar yapmadıysan uçak Motorlar çalışır, Adıru lar align olmuş halde başlar. Ki yukarıda attığın resime bakarsak ADIRU align olmuş görünüyor. Sen yine de serkanın dediğini dene olmazsa
    D büyük ihtimal versiyon sorunundan kaynaklanıyordur. Sana attığım linkten 1.31 versiyonunu indir eğer o olmazsa 1.30'u indir.

Senin kullandığın uçağın modeli Galba "AİRBUS X EXTENDED 1.03" bu aerosoft airbus ın 2013' de çıkan sürümü ancak p3d v3 2015 in sonundaa çıktı yani bu iksinin birbirine uyumlu olması imkansız

evet doğru uçak ilk başladığın da adiru align ve motorlar çalışıyor durumda başlıyor.dediğim gibi airbusa yabancıyım neredeyse her konuda :)

bu arada benim prepar3d v3 te kullandığım aerosoftun screenshotını veriyorum

bu şekilde bende çalışıyor

• airbus x extended 2012 de çıkan versiyon. prepar3d ile uyumlu değil. güncel airbus için özelden yazarsan link verebilirim.
  •  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz

• thyva firması için ilk uçuşum 80fpm lik bir kalkış yaptım sarsıntılı olmadı ilk kalkışım
    bu arada pozantıya az kaldı antepde hava açık rw28 e ils planladık aktif atc yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Aska tovbeli adam

thyva firması için ilk uçuşum 80fpm lik bir kalkış yaptım sarsıntılı olmadı ilk kalkışım
    bu arada pozantıya az kaldı antepde hava açık rw28 e ils planladık aktif atc yok

bende uzun süre thyva da uçtum ama sanırım siz ivaodasınız ben vatsimdeyim..

prepar3d için flight recorder olmadığı için şimdi pegasusva ya geçtim

iki firma da bu konuda işini ciddiye alıyor

iyi inişler...

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan737

quote:

Orijinalden alıntı: utopikzihin

Hocam ben laptop kullanıyorum pentium işlemcili. Ekran kartı yok. Intel graphics var. Ram 4 gb falan. Fsx de sorun cikmiyo oynarken. Acaba prepari kursam sorun yaşar mıyım oynanışta kaldırır mı pc

bende hemen hemen aynı şekilde kullanıyorum.

FSX ten P3D versiyon 3 geçtim.

FSX daha akıcımıydı bence hemen hemen aynı

grafiksel olarak çok fazla fark olmadığı için muhtemelen

en iyisi kendinizi yükleyip denemeniz.

Hocam preparı kurdum pmdg dahi yüklemedim. sadece buyuk oldugu için oyunun kendi içindeki 4 motorlu uçağı denedim fps 1.5 e kadar düştü bu kadar kasma hiç görmemiştim. Şimdi tekrar fsxe dönüyorum tabi dosyaları silmeseydim daha iyi olurdu şimdi hep baştan indirmem gerek

• utopikzihin kullanıcısına yanıt
    Hocam Keşke macera aramasaydiniz, ben xplane9 fsx p3d kullandım en ideali fsx,

Bu arada onlinemi offlinemi ucuyorsunuz hocam

Offline uçuş için neler lazım

Woaiden Turkiye havayolu şirketlerinin tek tek kurdum

ATC için birsey yapmalı mıyım yoksa fsx in kendi ATC si yeterli mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • utopikzihin kullanıcısına yanıt
    Korsan indirdiysen indirdiğin yerin ve indirdiğin sürüm de önemi var.

En son sürümü P3D v3.4 ayrıca pirate bay'dan başka bir yerden indirme.

Ve son olarak Prepar 3D nin default grafik ayarları biraz yüksek sen onları kendi pc ne göre kıs HDR lighting'i yansımaları, gölgeleri falan kapa. Ancak yine de 1.5 fps normal değil.

Bu arada FSX ten P3D ye geçiş en mantıklı harekettir. Birisi DX9 kullanıyor ve 2006 da çıktı öbürü DX11 kullanıyor ve 2015 de çıktı. Fsx'e göre ciddi artışlar yakalaman lazım

Veya geç Xplane 10 a +30 fps uçuşun keyfini çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lm7812 -- 9 Ekim 2016; 21:52:30 >
  • quote:

Korsan indirdiysen indirdiğin yerin ve indirdiğin sürüm de önemi var.

En son sürümü P3D v3.4 ayrıca pirate bay'dan başka bir yerden indirme.

Ve son olarak Prepar 3D nin default grafik ayarları biraz yüksek sen onları kendi pc ne göre kıs HDR lighting'i yansımaları, gölgeleri falan kapa. Ancak yine de 1.5 fps normal değil.

Bu arada FSX ten P3D ye geçiş en mantıklı harekettir. Birisi DX9 kullanıyor ve 2006 da çıktı öbürü DX11 kullanıyor ve 2015 de çıktı. Fsx'e göre ciddi artışlar yakalaman lazım

Veya geç Xplane 10 a +30 fps uçuşun keyfini çıkar.

hocam dediği gibi bütün ayarları en alta çektim verdiği maximun fps 7.5-8. fsx i kurdum tekrar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aska tovbeli adam

Hocam Keşke macera aramasaydiniz, ben xplane9 fsx p3d kullandım en ideali fsx,

Bu arada onlinemi offlinemi ucuyorsunuz hocam

Offline uçuş için neler lazım

Woaiden Turkiye havayolu şirketlerinin tek tek kurdum

ATC için birsey yapmalı mıyım yoksa fsx in kendi ATC si yeterli mi?

Hocam ben sürekli online uçuyorum ivao da offline uçuş eklentileri hakkında bilgim yok malesef
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.