Bildirim
FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz (167. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam malum yerden indirip deneyebilirsiniz. Beğenirseniz satın alırsınız. Bence FSX ten çok üstün. Yalnız directx 11 kart istiyor.quote:
Orijinalden alıntı: Vatikanli Mumin
Merak ediyorum fsx kullanicisiyim p3dye geçersem fps farkı olurmu artarmi azalirmi görselliği onemsemiyorum akıcı olsa yeter diyenlerdenim
Satin aldigima bu fps konusu bakımından degermi_____________________________ -
An itibari ile 85gblik fsx klasorunu kaldirdim
Sil baştan yeniden başlıyorum umarım dediginiz gibi hocam memnun kalirim p3d den
Beyler malum yer diye bahsettiğimiz yer sanki ele geçirilmiş gibi. P3D diye arama yaptım çıkan sonuçların %99 fake gibi görünüyor. Dikkatli olun.quote:
An itibari ile 85gblik fsx klasorunu kaldirdim
Sil baştan yeniden başlıyorum umarım dediginiz gibi hocam memnun kalirim p3d den_____________________________ -
geceden beri kurulumla ugrasıyorum, aynen o malum siteden indirdim ve sorunsuz kurulum yaptım
hemen ardından aynı malum yerden p3d pmdg 737 777 indirip kurdum
arşivimden ivao mtl dosyalarını kurdum
ücretli aldıgım 3-4 eklenti var şimdide onları kuruyorum,
şuana kadar sorunsuz bir kurulum gidiyor vatsim online test yaptım az once, goruntuler çok iyi fsxdne iyikide p3d ye geçmişim en az 10-15 fps artışı yaşadım pmdg vc de
yalnız bir sorun var scenery,
piyasada p3d scenerey bulamıyorum tr için nasıl hallediyorsunuz arkadaşlar o sorunu_____________________________ -
az once scenery hatası yaşadım,quote:
geceden beri kurulumla ugrasıyorum, aynen o malum siteden indirdim ve sorunsuz kurulum yaptım
hemen ardından aynı malum yerden p3d pmdg 737 777 indirip kurdum
arşivimden ivao mtl dosyalarını kurdum
ücretli aldıgım 3-4 eklenti var şimdide onları kuruyorum,
şuana kadar sorunsuz bir kurulum gidiyor vatsim online test yaptım az once, goruntuler çok iyi fsxdne iyikide p3d ye geçmişim en az 10-15 fps artışı yaşadım pmdg vc de
yalnız bir sorun var scenery,
piyasada p3d scenerey bulamıyorum tr için nasıl hallediyorsunuz arkadaşlar o sorunu
malum siteden p3d için olan ltfj scenery indirdim tam kurayım dedim bir baktım p3d klasorunde addon scenery dosyası yok,
kendim addon scenery isminde dosya oluşturup içine ltfj ı attım
p3d ye girip scenery yüklemesi yapayım dedim ltfj ı seçtim ok u tıkladım abort or exıt diye yazı geldi abort a tıkladım kapandı sonra bir baktım scenery cfg içi bomboş hemen geri düzelttim ve ltfj ı yükleyemedim
p3d de nasıl scenery yüklüyoruz addon klasoru yok nereye yükleyeceğiz_____________________________
-
C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 altında scenery.cfg dosyasına elle ekleme yapılıyor. Örnek:quote:
az once scenery hatası yaşadım,
malum siteden p3d için olan ltfj scenery indirdim tam kurayım dedim bir baktım p3d klasorunde addon scenery dosyası yok,
p3d ye girip scenery yüklemesi yapayım dedim ltfj ı seçtim ok u tıkladım abort or exıt diye yazı geldi abort a tıkladım kapandı sonra bir baktım scenery cfg içi bomboş hemen geri düzelttim ve ltfj ı yükleyemedim
p3d de nasıl scenery yüklüyoruz addon klasoru yok nereye yükleyeceğiz
Alıntıları Göster
------------------------------------------------
[Area.123]
Title=Bathymetry
Local=Scenery\Bathymetry
Layer=123
Active=TRUE
Required=FALSE
[Area.124]
Title=LTCG
Local=D:\FSX\Addon Scenery\LTCG Trabzon
Layer=124
Active=TRUE
Required=FALSE
[Area.125]
Title=LTAC
Local=D:\FSX\Addon Scenery\LTAC 2013
Layer=125
Active=TRUE
Required=FALSE
[Area.126]
Title=LTAI
Local=D:\FSX\Addon Scenery\LTAI 2014
Layer=126
Active=TRUE
Required=FALSE
[Area.127]
Title=LTBA
Local=D:\FSX\Addon Scenery\T2G Ataturk Intl Airport\LTBA
Layer=127
Active=TRUE
Required=FALSE
[Area.128]
Title=Benimkiler
Local=D:\Prepar3d v3\Addon Scenery
Layer=128
Active=TRUE
Required=FALSE
[Area.129]
Title=LTBJ
Local=D:\FSX\Addon Scenery\LTBJ 2013
Layer=129
Active=TRUE
Required=FALSE
------------------------------------------------------------------------------_____________________________
-
Arkadaşlar merhaba, akademik lisanslı prepar3d sahibiyim. Ben satın aldığım dönemde v2 vardı, şuan v3.2 yayınlanmış galiba, benim versiyonumu bu sürüme güncellemek için ne yapmam gerekiyor?quote:
Orijinalden alıntı: BBlackman
C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 altında scenery.cfg dosyasına elle ekleme yapılıyor. Örnek:
------------------------------------------------
[Area.123]
Title=Bathymetry
Local=Scenery\Bathymetry
Layer=123
Active=TRUE
Required=FALSE
[Area.124]
Title=LTCG
Local=D:\FSX\Addon Scenery\LTCG Trabzon
Layer=124
Active=TRUE
Required=FALSE
[Area.125]
Title=LTAC
Local=D:\FSX\Addon Scenery\LTAC 2013
Layer=125
Active=TRUE
Required=FALSE
[Area.126]
Title=LTAI
Local=D:\FSX\Addon Scenery\LTAI 2014
Layer=126
Active=TRUE
Required=FALSE
[Area.127]
Title=LTBA
Local=D:\FSX\Addon Scenery\T2G Ataturk Intl Airport\LTBA
Layer=127
Active=TRUE
Required=FALSE
[Area.128]
Title=Benimkiler
Local=D:\Prepar3d v3\Addon Scenery
Layer=128
Active=TRUE
Required=FALSE
[Area.129]
Title=LTBJ
Local=D:\FSX\Addon Scenery\LTBJ 2013
Layer=129
Active=TRUE
Required=FALSE
------------------------------------------------------------------------------
Alıntıları Göster
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İyi forumlar._____________________________ *****Aptalların en akıllı tarafı, onlar hiç vakit kaybetmez, başkalarının vakit kaybetmesini sağlar ve bu konuda harıl harıl çalışırlar!
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZSARA
Arkadaşlar merhaba, akademik lisanslı prepar3d sahibiyim. Ben satın aldığım dönemde v2 vardı, şuan v3.2 yayınlanmış galiba, benim versiyonumu bu sürüme güncellemek için ne yapmam gerekiyor?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İyi forumlar.
Hocam benim bildiğim yükseltme yapılamıyor.Yani v3.2 yi satın almanız lazım.
Tamamdır, teşekkür ederim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ *****Aptalların en akıllı tarafı, onlar hiç vakit kaybetmez, başkalarının vakit kaybetmesini sağlar ve bu konuda harıl harıl çalışırlar! -
quote:
Orijinalden alıntı: EO2527
Hocam birebir aynı sorunu ben de yaşıyorum.Prepar3d forumuna mesaj attım ama kimse çözemedi windowsu 3-4 kere formatladım yine aynı sorun.
İki çözüm yolu var Bblackman hocamızın dediği gibi scenery.cfg'ye manual ekleyebilirsiniz ya da Harici bir yazılım ile.
Ben Addit diye bir yazılım kullanıyorum. Tam ismi (Addit Pro for prepar3d) burda alışılmış yoldan ekleme yapabilirsiniz.
Programı başlatın
Yukarıda scenery diye bir buton var ona tıklayın
Add area var ona tıklayın
Scenery klasöürünüz seçin
Title ı isimlendirin (örn: LTFJ Scenery)
Ve save edin
Bu kadar basit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lm7812 -- 17 Mart 2016; 8:48:20 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: lm7812quote:
Hocam birebir aynı sorunu ben de yaşıyorum.Prepar3d forumuna mesaj attım ama kimse çözemedi windowsu 3-4 kere formatladım yine aynı sorun.
İki çözüm yolu var Bblackman hocamızın dediği gibi scenery.cfg'ye manual ekleyebilirsiniz ya da Harici bir yazılım ile.
Ben Addit diye bir yazılım kullanıyorum. Tam ismi (Addit Pro for prepar3d) burda alışılmış yoldan ekleme yapabilirsiniz.
Programı başlatın
Ve save edin
Bu kadar basit
Alıntıları Göster_____________________________ SAGA VirtuaL AirlineS
-
quote:
Orijinalden alıntı: berkekrkn
quote:
Programı başlatın
Ve save edin
Bu kadar basit
http://www.avsim.com/topic/482345-prepar3d-scenery-library-empty/
Yukarıda bahsettiğin problemi çözebildin mi? Ben sadece Orbx Global yükledim, kaplamalarda hiçbir değişiklik olmadı ve sende olduğu gibi Scenery Library boş._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: diglam
quote:
Orijinalden alıntı: berkekrkn
quote:
Programı başlatın
Ve save edin
Bu kadar basit
http://www.avsim.com/topic/482345-prepar3d-scenery-library-empty/
Yukarıda bahsettiğin problemi çözebildin mi? Ben sadece Orbx Global yükledim, kaplamalarda hiçbir değişiklik olmadı ve sende olduğu gibi Scenery Library boş.
Evet hocam, dediğim gibi addit ile yapacaksınız. İstisna olarak Orbx yükleme sırasında satırları manual olarak scenery cgf ye ekliyo onun için bişey yapmanıza gerek yok. Prepar 3d v3 için olan ORBX i indirdiğinize emin misiniz ?
Mesela ftx global 1.40 p3d v3 uyumlu olanı.
Sonra scenery.cfg yi kontrol edin orda orbx ile ilgili kısımlar bulunacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lm7812 -- 21 Mart 2016; 13:17:18 >_____________________________
-
Arkadaşlar bu sorunu nasıl çözebilirim, bu kartla gta v bf 4 gibi oyunları highda oynayabiliyorum hatta fsx de pmdg vc high ayarlarda 35fps ama p3d de bu terrain mıdır mesh mıdır her ne zikkimsa başıma dert oldu
http://www.prepar3d.com/forum/viewtopic.php?f=6314&t=117857
ulan bu mytraffic 6 tam sopalık, tam taxi yapacağım pushback de ikinci motoru da çalıştırmışım ai uçak hiç duraklamadan bodoslama daldı, neyse yarın uğraşırım.quote:
Arkadaşlar bu sorunu nasıl çözebilirim, bu kartla gta v bf 4 gibi oyunları highda oynayabiliyorum hatta fsx de pmdg vc high ayarlarda 35fps ama p3d de bu terrain mıdır mesh mıdır her ne zikkimsa başıma dert oldu
http://www.prepar3d.com/forum/viewtopic.php?f=6314&t=117857_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X