Şimdi Ara

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz (142. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.275
Cevap
32
Favori
209.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Laztronot

yahu deli olucam resmen... şu fsx in ATI nin yeni nesil kartlarındaki artifact sorunu yüzünden yine p3d ye dönücem sanırım. sırf fsx yüzünden de ekran kartı değişimine girmek de fuzuli..

havada uçarken deniz ve yer yüzü kaplamalarının arasında uçmak insanı soğutuyor resmen...

Alıntıları Göster
    Antalya - Hatay

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testing -- 29 Ocak 2015; 18:07:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

yahu deli olucam resmen... şu fsx in ATI nin yeni nesil kartlarındaki artifact sorunu yüzünden yine p3d ye dönücem sanırım. sırf fsx yüzünden de ekran kartı değişimine girmek de fuzuli..

havada uçarken deniz ve yer yüzü kaplamalarının arasında uçmak insanı soğutuyor resmen...

Hocam amd kartlar cidden bu kadar sorun cikartiyor mu fsx de? Yeni sistem kuracam ekran karti olarakda r9 270 dusunuyorum ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Gringo_

quote:

Hocam amd kartlar cidden bu kadar sorun cikartiyor mu fsx de? Yeni sistem kuracam ekran karti olarakda r9 270 dusunuyorum ama

Alıntıları Göster
    bendeki Radeon6850 2gb 256bit hiç sorun çıkarmıyor. R9 hiç çıkarmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: testing

bendeki Radeon6850 2gb 256bit hiç sorun çıkarmıyor. R9 hiç çıkarmaz.

Zaten ekran kartının fsxde pek bi işe yaradığı söylenemez

Intel Core i5 4670k SOKET 1150 3.4GHZ 6MB CACHE 22NM / Hyper 612 Ver.2 CPU Soğutucusu / Asus GTX970 ROG STRIX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia Geforce / Gskill 8GB (2X4GB) RipjawsX DDR3 1600Mhz CL9 1.5V DUAL KIT RAM / Seagate 3.5" 1TB BARRACUDA Sata 3.0 64MB Cache 7200RPM Harddisk / MSI Z87-G43 INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI ANAKART / CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA / Windows 7 Professional SP1 64bit
  • testing kullanıcısına yanıt
    Şu videodaki sorunların aynısını yaşıyorum, özellikle grafik dalgalanmaları ve havadayken yeryüzü ve deniz kapamalarının dikey yansıma hatası..

http://youtu.be/bMEAREMJB38

Ve ne yaptiysam da ne yuklediysem de düzelmedi...

quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

Arkadaşlar elimde fsx steam mevcut, yalnız makinem payware uçaklarda çok kastığından fs2004 e geçtim idare ediyorum şimdilik. fs9 korsan maalesef, bu hali ile ivao da uçma imkanım nedir. Hem oyun hem de payware için orjinal şartı aranmaktamıdır? 4 seneden fazladır ara ara fs ile ilgileniyorum chart okumadan vor inişlere kadar yavaş yavaş öğreniyorum araştırıyorum. Fmc ile uçuş rotaları hazırlama fs commander kullanarak uçuş planı hazırlama ile offline olarak ils meydanlara zaten uçuyorum. Böyle devam ederse biraz ingilizce tekrarı ile bir kaç aya ivao da uçmayı düşünüyorum. Kopya oyun konusunda ve fs9 konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Hala bu versiyonla uçuluyor mu?

ivaoda öyle bir lisans denetlemesi yok fsx fs9 prp3 xplane istediğin ile uçabilirsin. gerekli ivap dosyalarını çekip kurarsın.

Emin değilim ama Online uçuşlar için FCUIPC nizin hiç değilse lisanslı olması gerekiyormuş.. Doğru mu?

• quote:

Şu videodaki sorunların aynısını yaşıyorum, özellikle grafik dalgalanmaları ve havadayken yeryüzü ve deniz kapamalarının dikey yansıma hatası..

http://youtu.be/bMEAREMJB38

Ve ne yaptiysam da ne yuklediysem de düzelmedi...

senin Windows 7 32bitmi hocam ? eger öyle ise 64bite geç değilse sorun yaptığın ayarlarda gizli ayarlarını customize kısmından yapıp kaydet.

• Fsx icin ideal en ekonomik ekran karti ve islemci ikilisi nedir? i5 4690k dusunuyordum ama fiyatlari iyici uctu, fsx de iyi performans veren daha ucuz bir islemci var mi? Overclock pek dusunmuyorum acikcasi. Ekran karti fsx de pek onemli degil denmis o yuzdenden r9 270 de fazla kacabilir fiyat olarak. Fsx haricinde eski ve 3-4 yillik oyunlar disinda pek oyun oynamicam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fsx icin ideal en ekonomik ekran karti ve islemci ikilisi nedir? i5 4690k dusunuyordum ama fiyatlari iyici uctu, fsx de iyi performans veren daha ucuz bir islemci var mi? Overclock pek dusunmuyorum acikcasi. Ekran karti fsx de pek onemli degil denmis o yuzdenden r9 270 de fazla kacabilir fiyat olarak. Fsx haricinde eski ve 3-4 yillik oyunlar disinda pek oyun oynamicam.
    Merhabalar

Bu başlığı keyifle takip edenlerdenim. Bu oyunu Win8.1 kullandığımdan oynayamamaktaydım ancak Steam Edition'da Wİn8.1 desteklediğinden edindim. Lakin açarken şöyle bir hata veriyor ve has stop working diyor.

Bana özel mesajla veya burdan lütfen destek verin bir sanal pilot daha katın filoya :))

• testing kullanıcısına yanıt
    Hem windows 7 hem de windows 8.1 64 bit versiyonlarinda ayni seyi yasiyorum..

Orijinalden alıntı: Laztronot

internette dll paylaşılmış çözüm olarak ancak ilgili *.dll dosyasını fsx klasöründe güncellesemde sorun aynı oyunu oynayamıyorum. Lütfen oynayabilen varsa yardım edebilir mi?

Orijinalden alıntı: kaiserclown

internette dll paylaşılmış çözüm olarak ancak ilgili *.dll dosyasını fsx klasöründe güncellesemde sorun aynı oyunu oynayamıyorum. Lütfen oynayabilen varsa yardım edebilir mi?

Alıntıları Göster
    LTBR - bursa final için alçalma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testing -- 30 Ocak 2015; 21:00:12 >

• quote:

hocam şu ayarlarını nasıl görürüz? resim felan gönder bakalım

quote:

hocam şu ayarlarını nasıl görürüz? resim felan gönder bakalım

Alıntıları Göster
    Sapphire R9 270X DUAL-X OC GDDR5 4GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartım var bende böyle bir sorun yok. Üstelik şu an kullandığım bilgisayarın 3 gb ram var. Bileşimi ise daha saçma 2x800mhz
    ddr2, 1x667 mhz ddr2 bellek işlemcim ise İntel e8400 3ghz iki çekirdekli. Buna rağmen bende problem yok. Ekran kartı 1020 mhz ama 1070 mhz o.c. li bellek hızı 1 gb başına 1400 mhz toplam 5600 mhz.

• quote:

Bu sorunu Steam Edition'da yaşayanlar için çözümü yazayım;

MSXML'in Windows 8.1 'e uyumlu sürümünü kurarsanız sorun çözülmektedir. Maalesef oyunla gelen kütüphaneler güncele uyumlu değil :(

quote:

Bu sorunu Steam Edition'da yaşayanlar için çözümü yazayım;

MSXML'in Windows 8.1 'e uyumlu sürümünü kurarsanız sorun çözülmektedir. Maalesef oyunla gelen kütüphaneler güncele uyumlu değil :(

Alıntıları Göster
    Bu arada bilgisayarım Dell T5600 Extreme yani 32 GB RAM 2 farklı Xeon CPU 3.2 intel 7 ve HDD SATA 2x 1TB sıvı soğutmalı. Buna rağmen grafikleri ultra dahi yapsam görsellik çok kötü. Bana önerebileceğiniz görselliği arttırıcı başlıca add-onlar nelerdir.

• quote:

Bu arada bilgisayarım Dell T5600 Extreme yani 32 GB RAM 2 farklı Xeon CPU 3.2 intel 7 ve HDD SATA 2x 1TB sıvı soğutmalı. Buna rağmen grafikleri ultra dahi yapsam görsellik çok kötü. Bana önerebileceğiniz görselliği arttırıcı başlıca add-onlar nelerdir.

Alıntıları Göster
    fsxgetstarted.com bu siteye gir.Scenery ve weather & water yazıyor.Orada tavsiye edilenleri indirirsen muhteşem olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaslar intel pentium g3258 nasil fsx icin. Internette olumlu seyler gordum ama. Fsx tek cekirdek kullandigi icin sadece fsx oynanilcak bir sistem icin uygun denmis.
    Bizim "malum" yer yeniden iş başında.

Orijinalden alıntı: BBlackman

Bizim "malum" yer yeniden iş başında.

Alıntıları Göster
    HEEEEYOOOOOOO

• 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.