Şimdi Ara

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz (137. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.275
Cevap
32
Favori
210.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün Nortonla pc'yi tarattım, "ifly 744.ddl" dosyasını "yüksek riskli" virüs görerek sildi. İfly 744'ü yüklerken Flight1'in sitesinde de "virüs programını kapatın, firewall'u kapatın" vb. uyarılar var. İşgillendim doğrusu. Bu konuda bilgisi olan var mı? Zira şu anda elimdeki tek 747 iptal !
  • Pmdg direk boş klasöre kurulum yapıyor mu?Yapıyorsa sizin dediğiniz gibi uğraşmaya gerek yok.En büyük sorun Steam eklenti kabul etmeyebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz
  • BBlackman kullanıcısına yanıt
    Evet hocam dosya uzantısı "dll" ben yukarıda imla hatası yapmışım siz söyleyince fark ettim . Norton'un bulduğu bahsettiğiniz modules klasörü içerisindeki değil. Yanlış hatırlamıyorsam (şu an farkı bir bilgisayardayım) doğrudan FSX altında ifly klasörü var, onun içindeki "yüksek riskli virüs" diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannschneiderr -- 23 Aralık 2014; 12:18:48 >
  • hannschneiderr kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de fsx altında IFly dizininde dll dosyası aradım bir tane var. Onun adı da ifly.dll ve avg free ondada hiç bir tehdit bulamadı.
  • FSX kullanıyorum ama FSX in malum sorunlarından dolayı P3D ye geçmeyi düşünüyorum. X-plane 10 u hiç beceremedim binlerce ayarlaması vs. var. Orjinal olarak akademik lisans satın almayı düşünüyorum. Sizce geçmeye değer mi?

AMD Fx-6300 @ 4.5Ghz OC
    R9 280 OC ekran kartı
    8gb dual ram
    İntel 520 180GB SSD

sizce bu sistemle iyi bir performans ve stabilite alabilir miyim?

Orijinalden alıntı: darbelux

FSX kullanıyorum ama FSX in malum sorunlarından dolayı P3D ye geçmeyi düşünüyorum. X-plane 10 u hiç beceremedim binlerce ayarlaması vs. var. Orjinal olarak akademik lisans satın almayı düşünüyorum. Sizce geçmeye değer mi?

AMD Fx-6300 @ 4.5Ghz OC
    R9 280 OC ekran kartı
    8gb dual ram
    İntel 520 180GB SSD

sizce bu sistemle iyi bir performans ve stabilite alabilir miyim?

bana kalırsa yeterli düzeyde bir sistemin var. hele 64bit çıksın 60fps alabilirsin gibime geliyor belki daha fazla
    Intel Core i5 4670k SOKET 1150 3.4GHZ 6MB CACHE 22NM / Hyper 612 Ver.2 CPU Soğutucusu / Asus GTX970 ROG STRIX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia Geforce / Gskill 8GB (2X4GB) RipjawsX DDR3 1600Mhz CL9 1.5V DUAL KIT RAM / Seagate 3.5" 1TB BARRACUDA Sata 3.0 64MB Cache 7200RPM Harddisk / MSI Z87-G43 INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI ANAKART / CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA / Windows 7 Professional SP1 64bit
  • Yani fsx e göre daha akıcı çalışır dimi? Hiç kullanmadım daha önceden o yüzden soruyorun korsanıyla uğraşmak da istemiyorum almışken sağlam olsun diye lisanslı alacağım
    Steam versiyonu şimdilerde 20 Tl olmuş. Bunu satın alırsam bana faydası ne olur?
    PMDG ve bazı uçakların eklenemediğinden bahsediliyor burada.. Diyelim ileride halledilecek..
    Bundan böyle tüm eklentilere para mı vermek durumunda kalacağız?
    Steam versiyonu yada ecitionu üzerinde İlaçlı eklentileri çalıştırabilecek miyiz?
    Bu Steam editionu oyunlarda kullanım sırasında Steam a online bağlantı mecburiyeti var mı?
    Yoksa sadece kurulum ve registrasyon sırasında mı bağlantı gerekiyor?
    Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: darbelux

Yani fsx e göre daha akıcı çalışır dimi? Hiç kullanmadım daha önceden o yüzden soruyorun korsanıyla uğraşmak da istemiyorum almışken sağlam olsun diye lisanslı alacağım

daha stabil çalışır evet
    Intel Core i5 4670k SOKET 1150 3.4GHZ 6MB CACHE 22NM / Hyper 612 Ver.2 CPU Soğutucusu / Asus GTX970 ROG STRIX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia Geforce / Gskill 8GB (2X4GB) RipjawsX DDR3 1600Mhz CL9 1.5V DUAL KIT RAM / Seagate 3.5" 1TB BARRACUDA Sata 3.0 64MB Cache 7200RPM Harddisk / MSI Z87-G43 INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI ANAKART / CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA / Windows 7 Professional SP1 64bit
  • Prepar3D v2.4'de GSX veya PMDG 777-300ER çalıştırabilen oldu mu ? torrentli dosyalardan bahsediyorum.
    SAGA VirtuaL AirlineS
  • Hepinizin yeni yılını tebrik eder hayırlı, başarılı ve mutlu bir yıl geçirmenizi dilerim.

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz

• BBlackman kullanıcısına yanıt
    Hocam, uçak pmdg T7 mi? Pilotlar bendekinden farklı da merak ettim o bakımdan
    Hayır hocam uçak POSKY eski adıyla Project open sky ürünü ve freeware
    Resimde görüldüğü gibi farklı default fsx uçaklarından alınarak yapılmış bir kokpiti var.

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz

buda indirme linki.

http://fsdownload.com/modules.php?name=fsx-downloads&d_op=ns_getit&cid=101&lid=6985&type=url#get

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.