Şimdi Ara

FS 1450 G Modeli REM Slotu kaç tane?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Ben Fujitsu Siemens 1450 Model Dizüstü bilgisayar kullanıyorum, bu bilgisayarda kaç tane REM slotu bulunmaktadır, ben arka kapağı açıp baktım ama 1 adet REM slotu gördüm bu doğrumudur, konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Saygılar, sevgiler...

• ?
  • Bende HP nc serisi notebook var FS leri bilmiyorum fakat mutemelen ondada aynı şekilde olabilir.Notebookun altında ram slotunun kapağını açtıktan sonra bir tane slot görünüyor. O slotun civarından klavyenin vidaları yer alıyor olabilir. Klavye söküldükten sonra da bir tane daha slot çıkıyor.Bana göre bu şekilde.Çünkü benim makinamda bu şekilde.Eğer slot sayısını merak ediyorsan CPUz türü bir programla bilgisayarında kaç tane slot olduğunu öğrenebilirsin.Fakat makinenin garantisini nasıl etkiler o konu hakkında bir bilgim yok..
    Saygılar...
  • 2 adet

1 i arka panelde diğeri klavye altında bulunuyor

Saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: umutisigi34

Merhaba arkadaşlar Ben Fujitsu Siemens 1450 Model Dizüstü bilgisayar kullanıyorum, bu bilgisayarda kaç tane REM slotu bulunmaktadır, ben arka kapağı açıp baktım ama 1 adet REM slotu gördüm bu doğrumudur, konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Saygılar, sevgiler...
  • Cevap veren arkadaşlara ve cevap verecek arkadaşlarada şimdiden tesekkür ederim. Klavyeyi nasıl sökeceğim konusundada bilgi verirseniz sevinirim :))
  • Bu işlemi yapmanız ürünün garantisi varsa garanti dışı kalmasına neden olacaktır.
    Saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: umutisigi34

Cevap veren arkadaşlara ve cevap verecek arkadaşlarada şimdiden tesekkür ederim. Klavyeyi nasıl sökeceğim konusundada bilgi verirseniz sevinirim :))
  • Garantisi bitmek üzere..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 Slot Ram yoksa 4 Slot Ram ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ProV2045 modelinde hoparlörü ve bilgisayarı açma düğmesini örten 2 parmak genişliğinde dikdörtgen panel ile klavyeyi çıkarmak için:

Fn-é-F1-Del- aşağı ok tuşlarının yanlarında küçük boşluklar göreceksiniz o boşluklardan karşılıklı olanları mesela, hafifçe tornavida ile içeri iterek klavye yerinden oynar. RAM SLOTU yine 2 parmak genişliğinde ve uzunluğunda metal koyucunun altındadır. (2 tane vidası vardır metal korucunun)
  • Bir deneyelim bakalım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.