konu dışı frp kulübü kurup üyelerle oynayalım mı hocam |
FRP'ye başladım (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZodionKötü gmlerle oynama zaten
Alıntıları Gösterbilmiyorum adam beni öldürdükten sonra wp grubundan çıkarıp hemen numaramı silmiş, kendimi kötü hissettim halbuki sosyalleşmek için frp oynamaya başlamıştım ama yine dışlandım :// eğlenceliydi de aslında daha oynamak isterdim ama bir daha yeni oyna girmiyicem sanırım, benim için frp burada biter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avanguardia -- 10 Nisan 2021; 20:46:56 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisikonu dışı frp kulübü kurup üyelerle oynayalım mı hocam
benim ağzımda kaldı tadı dm'lik yapacak biri bulursak ben varım
-
ğ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD61D2951 -- 3 Temmuz 2021; 17:38:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Avanguardiabenim ağzımda kaldı tadı dm'lik yapacak biri bulursak ben varım
Alıntıları Gösterfrp kulübü diye konu aç hocam, katılan nicklerini listeleyelim. gelenlerle konuşuruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisifrp kulübü diye konu aç hocam, katılan nicklerini listeleyelim. gelenlerle konuşuruz.
Alıntıları Gösteraçıyım da ben işin acemisiyim önce bir dm falan bulsaydık?
-
ondan diyorum hocam açarsan gelenler arasında bir dm buluruz herhalde diye
-
Frp nedir hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1C9B63C59
Frp nedir hocam?yani görmüşsündür illaki yabancı dizlerde falan geekler oynar genelde, böyle 100 köşeli zarları olur falan. rol yapma oyunu en kısaca
-
quote:
Orijinalden alıntı: Avanguardiayani görmüşsündür illaki yabancı dizlerde falan geekler oynar genelde, böyle 100 köşeli zarları olur falan. rol yapma oyunu en kısaca
Alıntıları GösterAnladım, teşekkürker.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zevkli biseymis unimde olsam girerdim tam bir sosyalleşme ortami
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de sosyalleşmek için girdim sosyalfobimi yenmeme yardımcı olur diye ama dm beni oyundan atınca daha da kötü oldum, çok kötü hissediyorum kendimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X