Şimdi Ara

Frostwispher Ally tarafında oynayan arkadaşlar .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu realmde ally tarafında oynayan arkadaşlardan bir yardım isteğinde bulunacağım . Game card sürem bitti ve oyunda bir abime ulaşmam lazım Nicki Dravenbach Istanblue guildında biri ona mail adresimi verebilir mi mail adresim perfectadaptation@yahoo.com .Başka hiç bir türlü ulaşma imkanım yok ona , eğer biri yardımcı olursa gerçekten minnettar kalırım.

Teşekkürler .İyi forumlar.

Edit:İmla ve noktalama hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben pes ettim. -- 4 Ağustos 2010; 18:33:33 >

Bulutlar batan ayın gecesini sonlandırmak için toplanıyor.Genç kuşlar acımasız tuzaklara düşüyor.İçten gelen hisler hala kalplerde...Su kadar nazik, Çiçek kadar haşin,Titreyen bir kılıç gibi delip geçiyor.Gözümü kapatsam bile derinden gelen yaşlar akmaya mahkum Çünkü göz kapaklarım seni hatırlıyor.
  • Şimdi aklıma geldi Ally olmak şart değil başka realmde oynuyorsanızda olabilir.Gerçekten bu kişiye ulaşmalıyım.Yardımlarınızı bekliyorum.
    Bulutlar batan ayın gecesini sonlandırmak için toplanıyor.Genç kuşlar acımasız tuzaklara düşüyor.İçten gelen hisler hala kalplerde...Su kadar nazik, Çiçek kadar haşin,Titreyen bir kılıç gibi delip geçiyor.Gözümü kapatsam bile derinden gelen yaşlar akmaya mahkum Çünkü göz kapaklarım seni hatırlıyor.
  • Msndeydi volkan abi az önce, yarın görürsem söylerim
  • Tuhaftır az önce aklıma geldi.Sen Volkan abinin adresi yazıversene :D:D ben ekliyeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PVP oynayacak kanka aranıyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.