Şimdi Ara

From Dust ve GoW Collection Kardeşlik [SON 1 K.KARTLI KİŞİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar from dust ve god of war collection (origins değil ilk 2 oyunun olduğu collection) oyunlarını kardeşlik ile almayı düşünen varsa katılsın. Fakat benim kredi kartım yok daha önce de böyle birşey yapmadım. Kardeşlik daha önce almış yine alabilecek biri girince tamamlanıcak.

Oyun Fiyatları:

1. From Dust: 29 Lira (Bu oyun full game upgrade olarak geçiyor. Yani önce demoyu indirmeniz lazım o da şuan var psnde)
    2. GoW Collection: 50 Lira (18.3 GB)

Kişi başı 15 lira 80 kuruş düşüyor. Havale edeceğiniz bankanın hesap kesim ücretine göre havale edin. Yani 5 lira kesiyorsa 20 lira 80 kuruş göndermeniz gerekir.

Not: Eğer oyunları alabilecek kişi kardeşlik tamamlandıktan sonra gelirse son katılan kişiyi çıkarmak zorunda kalıcam. Bir de forumda rütbeli ve daha önce böyle birşey yapmışlar önceliğim olucak.

1. CmLtPc
    2. detroit4321
    3. kryy22
    4. muhammedDURGUN
    5.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CmLtPc -- 17 Eylül 2011; 13:12:46 >

• Koy beni hocam kardeşlik 4 5 kere yaptım ama ben alamam bu arada from dust değişik oyuna benziyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: detroit4321

Koy beni hocam kardeşlik 4 5 kere yaptım ama ben alamam bu arada from dust değişik oyuna benziyo

yazdım hocam. evet from dust gerçekten değişik bi oyun. zaten ubisoft yapmışsa olumlu yaklaşırım. demosunda da kanıtlıyor zevkli bir oyun olduğunu
  • detroit aynı anda kaç tane GoW Collection almayı düşünüyorsun. bizim kardeşilğe de yaz dedin ne iş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayranim

detroit aynı anda kaç tane GoW Collection almayı düşünüyorsun. bizim kardeşilğe de yaz dedin ne iş?

Hocam bu sizin oluşturduğunuz kardeşlikteki oyun değil. Bu oyunda GoW1 ve GoW2 var
  • ben sorayım dedim hocam bi zararı olmaz belki vazgeçmiştir.
  • quote:

ben sorayım dedim hocam bi zararı olmaz belki vazgeçmiştir.

Ben üyemi korumak için demedim Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam sizinkinde varım tüm hepsi olsun dedim
  • bizim oluşumda bi arkadaş kredi kartı işini halletti kısmet olursa akşama alırız. size de hayırlı alışverişler.
  • quote:

bizim oluşumda bi arkadaş kredi kartı işini halletti kısmet olursa akşama alırız. size de hayırlı alışverişler.

sağol hocam size de hayırlı olsun. iyi eğleceler
  • hocam ben de katılabilirm ama k.kartım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kryy22

hocam ben de katılabilirm ama k.kartım yok.

yazdım hocam. profil resmin yeter
  • eyvallah hocam yaşasın led zep kardeşliği
  • Arkadaşlar kredi kartı olan bulamazsak ben abimle konuşucam. Eğer onu ikna edebilirsem alabiliriz. Ama vermeyebilir kredi kartını kesin birşey söylemiyim
  • gow 1 ve 2 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 16 Eylül 2011; 18:25:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

gow 1 ve 2 mi?

evet hocam. Bu arada arkadaşlar ben fiyatlara us psnden bakmıştım fakat us psnden türk kredi kartıyla alınmıyormuş o yüzden fiyatlar artabilir yazıcam ilk mesaja
  • beni ekle geçen aylarda limbo - lara croft gol ve hot pursuit almıştım grupla
  • From Dust değilde God of War collection için katılabilirim sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammedDURGUN

beni ekle geçen aylarda limbo - lara croft gol ve hot pursuit almıştım grupla

ekledim hocam.

@ArdaTuran#10 kusura bakma hocam çıkaramam. Eğer oyun yoksa zaten fazla bir fark yok fiyat olarak ama sen bilirsin
  • yok mu son 1 kredi kartlı kişi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.