Şimdi Ara

Frisby FM-G3285K Renk Ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün Vatan Computer'den Frisby FM-G3285K Gaming Mouse aldım ancak Renk ayarını yapamadım remk değiştirip duruyor kendi kendine bir kırmızı bi mavi oluyor bunu sabit bir renge ayarlamak istiyorum bunu yapabilecek bir program vb varmıdır ?
     Frisby FM-G3285K Renk Ayarı

• Maalesef yok. Ciddiyim kendini hiç yorma. Ha bu arada Mouse dan memnun musun? Yenilikçi profosyonel avago 5050 ışıksız gaming sensor yazıyor. Gerçekten öylemi,

Mouse rahat mı, tutuş nasıl, Mouse büyük mü, ele oturuyor mu? Bir de sensorun resmini çekip atar mısın? bir uzaktan, bir yakından.
  • Batın Teknik B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim alalı daha sadece bir gün oldu ve gayet memnunum mouse'dan. Ele çok güzel oturuyor bir kere benim parmaklarım biraz büyük olduğu için sol tarafındaki tuşlara basabiliyorum bazen yanlışlıkla, ama alınca alışırsın tam bir fiyat-performans mousesi dpı ayarı 800-1600-2400-3200 olarak değişiyor oyunlarda iyi bir şekilde kullanabilirsin fazladan solunda iki tüşü var ve bir de çift tık tuşu mevcut dış görünüş olarak bakarsak da gayet güzel bir mouse ortalama 8-10 farklı rengi var bir renk kalıyor 3 saniye sonra başka bir renge dönüşüyor güzel bir mouse. Sensör derken neyi kastettin anlayamadım tam olarak :D
  • Altındaki optik den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil6464

Kardeşim alalı daha sadece bir gün oldu ve gayet memnunum mouse'dan. Ele çok güzel oturuyor bir kere benim parmaklarım biraz büyük olduğu için sol tarafındaki tuşlara basabiliyorum bazen yanlışlıkla, ama alınca alışırsın tam bir fiyat-performans mousesi dpı ayarı 800-1600-2400-3200 olarak değişiyor oyunlarda iyi bir şekilde kullanabilirsin fazladan solunda iki tüşü var ve bir de çift tık tuşu mevcut dış görünüş olarak bakarsak da gayet güzel bir mouse ortalama 8-10 farklı rengi var bir renk kalıyor 3 saniye sonra başka bir renge dönüşüyor güzel bir mouse. Sensör derken neyi kastettin anlayamadım tam olarak :D

3 ay sonra aglarsın çift tıklıyor, kaydırma tekerlegi bozuldu diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.