Şimdi Ara

Frisby FM-G3265K Acil Cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu mouse 50 lira . Everesc x7 35 lira ikisi de mousepad hediyeli. Aralarinda cok fark var midir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matheson -- 28 Ocak 2016; 16:50:05 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• İkiside çinden alınıp üstüne marka basılmış fareler. Aceleniz yoksa belki çinden ayno fareti daha ucuza alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matheson

Arkadaşlar bu mouse 50 lira . Everesc x7 35 lira ikisi de mousepad hediyeli. Aralarinda cok fark var midir

Ben yaklaşık 6 ay kullandım. İdare etmesi için almıştım çok hoşuma gitti. Hatta şunu söyleyeyim o mouse çok rahattı. ERgonomi açısından onun gibisini bulamadım. Hep serçe parmak ihmal edilir tasarlanırken. Ama onda onları koymanız için çıkıntı var çok işe yarıyor. Kaliteli bir marka olsa hep o mouseyi kullanırım ama 6-7 ay sonra tuşları içeri giriyor.( Yan tuşlar) Arada takılma yapıyoır. Mousenin tek güzel yanı ergonomisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konays

quote:

Orijinalden alıntı: Matheson

Arkadaşlar bu mouse 50 lira . Everesc x7 35 lira ikisi de mousepad hediyeli. Aralarinda cok fark var midir

Ben yaklaşık 6 ay kullandım. İdare etmesi için almıştım çok hoşuma gitti. Hatta şunu söyleyeyim o mouse çok rahattı. ERgonomi açısından onun gibisini bulamadım. Hep serçe parmak ihmal edilir tasarlanırken. Ama onda onları koymanız için çıkıntı var çok işe yarıyor. Kaliteli bir marka olsa hep o mouseyi kullanırım ama 6-7 ay sonra tuşları içeri giriyor.( Yan tuşlar) Arada takılma yapıyoır. Mousenin tek güzel yanı ergonomisi.

hocam frisby den bahsediyorsunuz degil mi x7 degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ergonomi demişken: MIONIX NAOS 7000 Multi-Color Ergonomic Optical Gaming Mousehttps://www.amazon.com/dp/B00HGKQ6VY/ref=cm_sw_r_cp_awd_LwNQwb3ZS2Q68
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.