Bildirim
Frisby FM-G3265K Acil Cevap
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İkiside çinden alınıp üstüne marka basılmış fareler. Aceleniz yoksa belki çinden ayno fareti daha ucuza alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tesekkurler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Matheson
Arkadaşlar bu mouse 50 lira . Everesc x7 35 lira ikisi de mousepad hediyeli. Aralarinda cok fark var midir
Ben yaklaşık 6 ay kullandım. İdare etmesi için almıştım çok hoşuma gitti. Hatta şunu söyleyeyim o mouse çok rahattı. ERgonomi açısından onun gibisini bulamadım. Hep serçe parmak ihmal edilir tasarlanırken. Ama onda onları koymanız için çıkıntı var çok işe yarıyor. Kaliteli bir marka olsa hep o mouseyi kullanırım ama 6-7 ay sonra tuşları içeri giriyor.( Yan tuşlar) Arada takılma yapıyoır. Mousenin tek güzel yanı ergonomisi. -
quote:
Orijinalden alıntı: konays
quote:
Orijinalden alıntı: Matheson
Arkadaşlar bu mouse 50 lira . Everesc x7 35 lira ikisi de mousepad hediyeli. Aralarinda cok fark var midir
Ben yaklaşık 6 ay kullandım. İdare etmesi için almıştım çok hoşuma gitti. Hatta şunu söyleyeyim o mouse çok rahattı. ERgonomi açısından onun gibisini bulamadım. Hep serçe parmak ihmal edilir tasarlanırken. Ama onda onları koymanız için çıkıntı var çok işe yarıyor. Kaliteli bir marka olsa hep o mouseyi kullanırım ama 6-7 ay sonra tuşları içeri giriyor.( Yan tuşlar) Arada takılma yapıyoır. Mousenin tek güzel yanı ergonomisi.
hocam frisby den bahsediyorsunuz degil mi x7 degil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ergonomi demişken: MIONIX NAOS 7000 Multi-Color Ergonomic Optical Gaming Mousehttps://www.amazon.com/dp/B00HGKQ6VY/ref=cm_sw_r_cp_awd_LwNQwb3ZS2Q68
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X