adresime giriyorum şöyle bi yazı çıkıyor yardım edin lütfen Yazı Şöyle:
Connetion failed Ushername does not exist
nedir Bu arkadaşlar
server kapali oldugu zmnlar öyle oluor dert etme düzelir yakinda
korkulacak bi şey yoq
Serverlar açık ama... ne oldu acaba char askıda mı kaldı ne oldu inşallah askıda falan kalmamıştır siz oyuna girebiliyomusunuz peki??
up
evet evet bende de o hata çıkıyo
aynısı banada oluo arkadasım merak etme 30 dkka sora fılen duzelıor ama herzaman bellı olmuo kac dakıkada duzelıcegı
hımm tamam o zman tşkler
Bi Sorum war rogue shell kolluk ve ayaklık nerden çıkıyor bilgisi olan varsa söyleyebilir mi ??
oyunda şuan muteliyim yazamıyorum kimseye..
myst nin yazdıgı konu var oraya bak her şey yazıyo orda
frko daki charımı veriyorum isteyen pm atsın! bankada 30-35 tane kukuri var elinde db+5 var fp +7 falan var işte lvl i daha 39 warrior yanında da lvl 30 luk rouge var 3-5 m de para var işte ilk pm atanı veriyom şifreyi
arklar siz öle diyonuzda ben adamla girdim o hatyı verdi sonra başka bi adamla girdim oyuna girdi ee şimdi bu ne oluyo benim adamamı kapalı oyun ?
shell kolluk town un yanındakı uzun boylu garıp yaratıktan cıkıyoo bılmemne wılıdomumu her neyse ama kesmek baya bı zor bana 800-900 vuruyoo(paper mageyım 65 lwl) sana kac vurur bılmem ıyı sanslar
Myst demeyin bana adama DH lımısın dedik muteledi
up
kolluk shell ve bot nerden çıkıyor rogue ???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme