1,65 boy en standart boydur bundan kısaları için sorun olabilir haklısın ama eski model araçlarda... Şİmdiki yenilerin hepsinde yükseklik ayarı var. MEsela şu anda kullandığıma racın koltuk ayarında yükseklikte var, direksiyon yükseklik dışında derinlik ayarıda var uzun boylular için. Birde şimdiki aracımda en düşük seviyedeyken koltuk yolu göremiyorum doğru ama eski aracım corolla ve arkadaşımın arabasi şahinde kullandım onlarda bu ayarlarda yoktu çokta rahat görürdüm yolu.
Zaten yolu kamyon kullanıyormuş gibi görmenin çokta bir yararı yok. Önemli olan aracın ölçülerini kanafa kazımak. 1,80 boyu olup habire kaldırıma sürtenleride gördük. Ben 1,65 boyumla hiç bir yere sürtmedim nazar değmesin
Aslında yeni araç üreticileri madem bukadar çok gaza basma kazası oluyor gaza çok yüklenme önlemi gibi bişey koymaları lazım araçlara, çoğua raçta sanırım elektornik gaz var artık mesela baskı çok olduğunda birden yüklenmesin motora ya da ön taraftada park sensörü gibi sensör olsun engel varken gaza çok bassada tepki vermesin araç park ederken falan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme