Şimdi Ara

Freeloader nedir ne değildir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ABD'den gelmiş bir Wii kullanıyorum. Haftasonu WiiFit çıkmış demo yapıyorlardı, çok hoşuma gitti aldım bir tane. Alırken de sordum dangalağa, ABD'den gelmiş Wii'de çalışır mı diye. Evet diyen geri zekalı, sonra, "cihaz çalışır dedim, içindeki CD çalışır demedim" dedi. Ben de CDsi çalışmayan aleti bi tarafıma mı sokacam dedim, neyse iade alacaklar şimdi.

Bu arada freeloader diye bir şey duydum, nedir ne değildir bilen var mı? Resimlerinden anladığım kadarıyla bir yazılım gibi duruyor. Ama bir yazılımla bölge kodu nasıl değiştiriliyor. Yasal mıdır bunu kullanmak, anladığım kadarıyla da nintendo üretmemiş bunu.

Almalımıyım, yoksa oyuları hep ABD'den mi isteyeyim.

• makina ntcs anladıgım kadarıyla freeloader alıp pal oyunu oynayabilirsin... unoffical oldugu için bi günceleme ile devre dışı kalabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WizMellin -- 28 Nisan 2008; 16:15:47 >
  • Sercan,
    Bu freeloader nasıl kullanılıyor? Bir kere bir şey mi yüklüyoruz? Yoksa her açılıştamı yüklüyoruz.
  • Freeloader sayesinde herhangi bir bolgeye ait olan konsolunda herhangi bir bolgeye ait bir oyunu oynıyabilirsin.Bildigim kadarıyla yükleme yok takıyorsun konsola bolgeyi seciyorsun sonra oyunu takıyorsun.Action Replay'de freeloader ozelligi vardı ama bu Game Cube versiyonundaydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDino

Sercan,
    Bu freeloader nasıl kullanılıyor? Bir kere bir şey mi yüklüyoruz? Yoksa her açılıştamı yüklüyoruz.

her açılışta oynayacağınız oyundan önce freeloader'ı takıyorsunuz, ekranda kayma oluyor sorna çıkartıp oynamak istediğiniz diski takıyorsunuz ve oyun çalışıyor :)
  • Game Cube de vardı , freeloader cd'si, makinayı İstanbuldan, Resident Evil Remake,Zero ve 4'ü abd den getirtmiştik, çalışması içinde freeloader adındaki bi cd ye de 45 ytl vermiştik, oyunu takmadan önce freeloader cd'sini takıyosun, ekrana freeloader yazısı gelince de oyunu takıyosun sonra çalışıyodu
  • ya nette baktım hep freeloader pal için mevcut ntsc sini nerden bulabilirim acaba pal olanlar ntsc makinede çalışmıyormuu.Wi fit almak istiyorumda ondan soruyorumm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.