Şimdi Ara

FREE N POINT MEVZUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bildiğiniz gibi free n point adında reklamcıların istenileni yapmamız karşılığında verdiği cash bölümü mevcut oyunda. bazıları bu yöntemle 10 larca k cash kasıyorlarmış. ki oyunda ugc kart kalkmasına rağmen puscuların sattığı fiyat da onu gösteriyor. en azından bazıları için. bunun için ben de uğraştım. dün proxy değiştirme programıyla girdim. baya bi anket üyelik yapma download felan denedim. ancak hepsi beklemede görünüyor. tam ümidi kesmiştim ki ispanya reklamcılarından birine girdim. yönlendirilen sayfada basitleştirilmiş IQ testi gibi bişey vardı. soruların yanıtladım en sonunda tel no istedi. kafadan bi numara yazdım ve bi baktım 91 cash yüklenmiş. ancak diğer reklamcılarıni hala beklemede görünüyor. bunun inceliklerini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim gerçekten.

iyi forumlar dilerim.

• Bende farklı bir karakterimde acmam lazım tradeyi ancak asıl karakterim olmadığı için 400 cash çekmek istemiyorum. Ama free n points e bakınca iki seçenek var ve ikiside yapılmıyor. Mecbur yabancı proxyleri denedim ancak hepsi aşırı yavaş olduğu için ne video izleyebildim ne de herhangi bir şey. Güncel hızlı proxy adresi ve proxy Programı bilen varsa yardimci olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heath.Ledger -- 22 Ağustos 2013; 3:01:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heath.Ledger

Bende farklı bir karakterimde acmam lazım tradeyi ancak asıl karakterim olmadığı için 400 cash çekmek istemiyorum. Ama free n points e bakınca iki seçenek var ve ikiside yapılmıyor. Mecbur yabancı proxyleri denedim ancak hepsi aşırı yavaş olduğu için ne video izleyebildim ne de herhangi bir şey. Güncel hızlı proxy adresi ve proxy Programı bilen varsa yardimci olursa sevinirim.

ben vpnoneclick isimli programı kullanıyorum gayet güzel. bayrakların üstüne tıklamanız yeterli. kapatmak isterseniz önce disconnet demeniz gerekiyor. uğraştırmasın die yazayım dedim. ayrıca bu video izlemeniz karşılı cash veren reklamın hangi ülke proxy si ile girildiğini ve ismini paylaşabilir misiniz?
    bir de n point seçeneğini her ne kadar trade açmak için yapanlar olsa da cash kasmak için yapanlar da var.

• free n point nasıl kasılır detaylı bilgi paylaşcak arkadaş yok mu acaba?
  • Detaylı şekilde biri anlatabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreamNight

Detaylı şekilde biri anlatabilir mi?

aynen ben de bekliyorum. ayrıca bildiğiniz gibi ucuz cash çekme yöntemi olan ugc hem Tr de hem başka ülkelerde kalktı. amerika proxy ile ugc seçeneği var ancak pasif. gocash gamecard ile de yükleme yapılabiliyor. isteyenler kulanabilir. ben henüz denemedim deneyince paylaşım yaparım.
  • Biri anlatırsa müthiş olur ama çıkarları var hepsinin neden anlatıp piyasayı düşürsünlerki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • özelden gelsin verceği bilginin bedelini veririz .
  • anatoliada gb karşılığı söyleyebilirim.kesin kasarsınız.

@screamnight
    @lifestyle4458
    @Heath.Ledger
  • quote:

Orijinalden alıntı: hairw0w

anatoliada gb karşılığı söyleyebilirim.kesin kasarsınız.

@screamnight
    @lifestyle4458
    @Heath.Ledger

neden sana gb versin ki bu insanlar her konuda bir çıkar aramanız doğru değil klavye milletin elinin altında google amcaya sorarlar bulurlar size benden kocaman bir yakışır ancak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruiser67c

quote:

Orijinalden alıntı: hairw0w

anatoliada gb karşılığı söyleyebilirim.kesin kasarsınız.

@screamnight
    @lifestyle4458
    @Heath.Ledger

neden sana gb versin ki bu insanlar her konuda bir çıkar aramanız doğru değil klavye milletin elinin altında google amcaya sorarlar bulurlar size benden kocaman bir yakışır ancak

:D bulsunlar o zaman
  • evet knightın sitesinde 2 adet link var denilenleri yaptım ama hiçbirşey vermedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: docka34

evet knightın sitesinde 2 adet link var denilenleri yaptım ama hiçbirşey vermedi

ispanya proxy ile girin 91 n point veren bi ilan vardı ücretli de olabilir. ben ondan cash alabilmiştim bi tek
  • kardeşim bide kullandıgın proxy adresini versen 10 numara olur nasıl giriş yapıcaz ispanyol proxy le
  • quote:

kardeşim bide kullandıgın proxy adresini versen 10 numara olur nasıl giriş yapıcaz ispanyol proxy le

ben vpnoneclick kullanmıştım.
  • biraz uğraştım ama sonuç 0 =)
  • quote:

biraz uğraştım ama sonuç 0 =)

ben oyunu bırakmaya karar verdim en son :))
  • kardeşler bende uzunnnn bir aradan sonra dün yükledim 52 lwl oldum ama bu mevcut canımı sıktı trade olmuyor pazar vs. kurulmuyor. burada yazanlar 2013 ten kalma aramalarım sonucu güncel bir şey bulamadım. şuan bu proxy olayı devam ediyor mu ne yapmak gerek free trade açabilmek için yardımlarınızı bekliyorum.
    hayırlı günler.
  • Gereksizsin dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.