bencewww.fsphost.com en iyilerden biri olmaya aday 250MB alan sağlıyor bandwith sınırlaması dosya boyutu sınırlaması yok oldukça güzel. ayrıca en güzel yanı dünyanın en hızlı kayıt olma sistemine sahip sadece tek tıklama ile üye opluyorsunuz. Hesabınızın silinmemesi için gereken tek şey haftada en az 1 isabet alması. He birde tabiki hiçbir reklam yok
Birdewww.ipdz.com var bu sitede 100MB alan sağlıyor bunun iyi yanı ise asp ve php desyekliyor ayrıca bandwith sınırlaması yok ve sanırım bunda da dosya boyutu sınırlaması olmaması lazım ve tabiki bunda da reklam yok
Saol hocam süper tespitler yapmışsın. Ipdz daha iyi yalnız fspde ftpye girmiyor :S
www.netfast.org burda hem php mysql hemde dosya uplaod olarak kullnaılabiliyor ben 1 aydır mp3 ve video attım silinmedi 250 mb alan 30 gb bandlimit
eğer mp3 değilde hazır olarak video sitesi istiyorum dersen 30 gb web alanı ve 300 gb bandlimitwww.videowebtown.com burada upload ettiğin dosyaları flash şekkilde sana kodları veriyor html içine yapıştırırsan reklamsız bir video yürütücü ve videon çalışmış oluyor güze bir site ama upload etme süresi çok yavaş
Eski konuyu hortlatmasaydın hocam..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme