Şimdi Ara

free champs görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar free champs görünmüyor nasıl bir bug bu böyle var mı bilen?

• ranked falan mı ? rankedda free champ ile oynayamıyorsun eğer heroya sahip değilsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: russell26

ranked falan mı ? rankedda free champ ile oynayamıyorsun eğer heroya sahip değilsen

pardon hiç dikkat etmediğimden soruyorum gerçektende öyle mi ? bunca zamandır oynarım bir kere bile bunu fark etmedim ama yanlış hatırlamıyorsam benim satın almadığım bir heroyu seçimler sonrasında değiştirebiliyordum diye hatırlıyorum görünmüyor ise nasıl değiştirebiliyorum olarak görüyordum bu arada art niyetle sormadım bunu gerçekten fark etmediğim için soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: moncher

quote:

ranked falan mı ? rankedda free champ ile oynayamıyorsun eğer heroya sahip değilsen

pardon hiç dikkat etmediğimden soruyorum gerçektende öyle mi ? bunca zamandır oynarım bir kere bile bunu fark etmedim ama yanlış hatırlamıyorsam benim satın almadığım bir heroyu seçimler sonrasında değiştirebiliyordum diye hatırlıyorum görünmüyor ise nasıl değiştirebiliyorum olarak görüyordum bu arada art niyetle sormadım bunu gerçekten fark etmediğim için soruyorum

Bu hafta gelen patch ile artık böyle eskiden böyle bir uygulama yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moncher

quote:

yeni patch de geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel Free shop fiyatları
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.