Şimdi Ara

Freddie Mercury ve Queen fan club (46 kişi) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
3
Favori
6.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabik de ben de i

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

nerde bu fanlar nerde bu millet

Pek yürümüyor konu hocam. İlgi yok ki, hep klip paylaşıyorum ama nereye kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aisenur

Tabik de ben de i

Ekledim. Hoşgeldin:)
  • Ah ah buralar dutluk olmuş, gerçek müziğin tadına varsa ya insanlarımız
  • Freddie Mercury için geçtiğimiz eylül ayında yayınlanmış 66. doğum günü özel kısa belgeseli. İzlemeye değer. Ancak altyazısı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enthusíast

Ah ah buralar dutluk olmuş, gerçek müziğin tadına varsa ya insanlarımız

Tabii, herkesin zevki farklı, kimi sever, kimi sevmez. Ama bazen ben de düşünüyorum gerçekten, Freddie Mercury ve Queen hakkında bol bol konuşabileceğim birileri olsa diye ama yok işte.
    70'li 80'li yıllara ve 90'ların başına damgasını vurmuş bir grubun, ülkemizde tanınmaması, bilinmemesi üzücü. Halbuki bir müzik mirasıdır Queen.
  • Sonuna kadar katılıyorum bu cümleye , zamanla belki tanınır diyeceğim ama bu saatten sonra zor
  • quote:

Sonuna kadar katılıyorum bu cümleye , zamanla belki tanınır diyeceğim ama bu saatten sonra zor

Evet, çok zor. Grup dağılalı 22 yıl olmuş. Daha da tanınmadıysa artık zannetmiyorum. Daha çok popüler yayınlar, şarkılar takip edildiği için (en azından ülkemiz için konuşursak) yıllar ilerledikçe eskide kalanlar demode olarak görülüyor bazıları tarafından. Popüler kültür etkisi tamamen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blnmynx -- 12 Mayıs 2013; 1:34:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blnmynx

quote:

Sonuna kadar katılıyorum bu cümleye , zamanla belki tanınır diyeceğim ama bu saatten sonra zor

Evet, çok zor. Grup dağılalı 22 yıl olmuş. Daha da tanınmadıysa artık zannetmiyorum. Daha çok popüler yayınlar, şarkılar takip edildiği için (en azından ülkemiz için konuşursak) yıllar ilerledikçe eskide kalanlar demode olarak görülüyor bazıları tarafından. Popüler kültür etkisi tamamen.

Malesef artık zaman bieber one direction zamanı insanlar bunlardan hoşlanıyor,
    kemik bir grup haricinde queen led zeppelin pink floyd eagles beatles ac dc bu gruplari taniyan dinleyen yok denecek kadar az ülkemizde hic birsey yapmasalar bile bu gruplarin best of albumlerini dinleseler de kafi aslında :) en azindan bunu yapabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yakaladıkça evirmek lazım bu şuursuzları X) 1 +1 +1 +1... show must böyle go on :)
  • Grupta elemanlar arasında müzik zevki olarak farklılık olsa da, her bir elemanın istediği şekilde şarkı da yapılmıştır. Grubun en sessiz elemanı ve bas gitaristi John Deacon da altyapısı tamamen kendine ait olan Another One Bites The Dust'u yapmıştır. Şarkı, The Game albümünde yer almıştır. Ayrıca Single olarak çıktığı zaman 4.5 milyondan fazla satıp hit olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blnmynx -- 17 Mayıs 2013; 21:55:10 >

• Brian May ve Red Special. Queen ne kadar efsane olduysa bunda bütün grup üyelerinin payı vardır. Grubun efsanevi gitaristi Brian May da Queen'in efsane olmasında payı olan isim.

• Elinizden geldiğince sayfayı aktif tutmaya çalışıyorsunuz, çok teşekkür ediyorum, cevaplanan mesajlarda konuyu görmek güzel oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luz. -- 23 Mayıs 2013; 21:11:10 >
  • quote:

Elinizden geldiğince sayfayı aktif tutmaya çalışıyorsunuz, çok teşekkür ediyorum, cevaplanan mesajlarda konuyu görmek güzel oluyor

Rica ederim, asıl ben teşekkür ederim yorumunuz için.
  • abi ne güzel olmuş şu paylaşımın eline sağlık ya.. bu adamın normal bir insan evladı olmadığı zaten belliydi de gitarıyla ve kendiyle ilgili bu detayları hiç bilmiyodum. gitarını masadan, motorsikletten aldığı parçalarla yapması filan. çok özel adammış yaa.. ya bi de şu tevazusu yok mu? adam "baltık denizini ben yarattım, titaniği ben batırdım lan" dese , abi eline sağlık , nası yaptın abi dicez, vay vay çekecez , gel gör ki herifin ses tonu konuşma stili, "saklayacak bişey yok bence güzellikler paylaştıkça büyür" deyip tekniğini anlatışı. bir abideyle mütevazilik müessesesi fikir olarak ne kadar zıt olsa da bu adam bir "mütevazilik abidesi".. çalışına annatışına kurban senin:) lan arkadaş ben bu adamla oturup rakı içmek istiyom yaa! işyerinde eğreti izledim eve gidince daha dikkatli izlycem::)
  • konuya bakmadım, umarım paylaşılmamıştır bunlar:

the prophet's song daha karmaşık bir yapıda olmasına rağmen '39'nın sadeliğine, brian may vokaline ve sonundaki "All your letters in the sand/Cannot heal me like your hand/For my life, still ahead, pity me" dizesine vuruluyorum resmen. ikisi de gizli queen klasiklerimden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

konuya bakmadım, umarım paylaşılmamıştır bunlar:

the prophet's song daha karmaşık bir yapıda olmasına rağmen '39'nın sadeliğine, brian may vokaline ve sonundaki "All your letters in the sand/Cannot heal me like your hand/For my life, still ahead, pity me" dizesine vuruluyorum resmen. ikisi de gizli queen klasiklerimden.

Evet, The Prophet's Song bir Queen şaheseridir kesinlikle. Bohemian Rhapsody'in gölgesinden kalmasından dolayı pek tanınmamıştır ama şahanedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: lathspellinfield

abi ne güzel olmuş şu paylaşımın eline sağlık ya.. bu adamın normal bir insan evladı olmadığı zaten belliydi de gitarıyla ve kendiyle ilgili bu detayları hiç bilmiyodum. gitarını masadan, motorsikletten aldığı parçalarla yapması filan. çok özel adammış yaa.. ya bi de şu tevazusu yok mu? adam "baltık denizini ben yarattım, titaniği ben batırdım lan" dese , abi eline sağlık , nası yaptın abi dicez, vay vay çekecez , gel gör ki herifin ses tonu konuşma stili, "saklayacak bişey yok bence güzellikler paylaştıkça büyür" deyip tekniğini anlatışı. bir abideyle mütevazilik müessesesi fikir olarak ne kadar zıt olsa da bu adam bir "mütevazilik abidesi".. çalışına annatışına kurban senin:) lan arkadaş ben bu adamla oturup rakı içmek istiyom yaa! işyerinde eğreti izledim eve gidince daha dikkatli izlycem::)

5 yaşındayken babasıyla birlikte yapmış gitarı. O günden beri de hiç ayırmamış yanından. Gitarına sadık adam.

• Grubun en sessiz elemanı John Deacon'un ailesiyle bir fotoğrafı:
     Freddie Mercury ve Queen fan club (46 kişi)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.