Şimdi Ara

Fraps video kayıt'ı hakkında yardım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarındaki codec'lerden dolayı olabilir. 1080p mkv film vs. izleyebiliyor musun normalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Bilgisayarındaki codec'lerden dolayı olabilir. 1080p mkv film vs. izleyebiliyor musun normalde?

şuan codec felan yüklü değil yeni formatlı daha pc sadece gerkeli şeyler kurulu.neler kurmam gerekli?
  • Combined Community Codec Pack'i öneririm.

http://www.cccp-project.net/download.php?type=cccp

Kurarken player'ları kurman gerekmiyor, sadece codec'leri kurman yeterli.
  • musakka resmen hayır aamaçlı inanılmaz yardım etmişsin. dolaylı olarak bende yararlandığım için teşekkür ederim.
  • Rica ederim, işinize yaradıysa ne mutlu.
  • Sayın arkadaşlar ilk defa bir oyunun oynanışını daha doğrusu oyunun çözümünü (walktrough) sesli ve görüntülü şekilde kaydetmek için kollarımı sıvadım. Gerekli videoyu kaydedip youtube'a koymayı düşünüyorum ki herkesin işine yarasın. Tabi bu işe başlamadan önce bana tavsiyeniz nedir?

İyi forumlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: burukan

Sayın arkadaşlar ilk defa bir oyunun oynanışını daha doğrusu oyunun çözümünü (walktrough) sesli ve görüntülü şekilde kaydetmek için kollarımı sıvadım. Gerekli videoyu kaydedip youtube'a koymayı düşünüyorum ki herkesin işine yarasın. Tabi bu işe başlamadan önce bana tavsiyeniz nedir?

İyi forumlar..

Yukarıda gerekli program söylenmiş musakka tarafından eğer msi kullanıyorsanız o programı kullanabilirsiniz.diğer free programlar fraps ve x-fire bunlara bakabilrisiniz.
  • Bir hatırlatma yapayım: MSI Afterburner'ı her marka ekran kartı ile kullanabilirsiniz, MSI olması şart değil.
  • quote:

Bir hatırlatma yapayım: MSI Afterburner'ı her marka ekran kartı ile kullanabilirsiniz, MSI olması şart değil.

Hd6950 ati var uyumludur sanırım. Bir de çok yer kaplar mı acaba kayıt programları ile kayıt yaptıktan sonra..
  • quote:

quote:

Bir hatırlatma yapayım: MSI Afterburner'ı her marka ekran kartı ile kullanabilirsiniz, MSI olması şart değil.

Hd6950 ati var uyumludur sanırım. Bir de çok yer kaplar mı acaba kayıt programları ile kayıt yaptıktan sonra..

Uyumludur, sorun olmaz.

Full frame ile yüksek çözünürlüklü kayıt yaparsan çok yer kaplar. Ya kayıt çözünürlüğünü ve FPS'sini düşürmen gerekir, ya da yüksek boyutlu kaydın boyutunu daha sonradan Movie Maker vs... gibi bir programla azaltman gerekir.

Xfire ile nispeten daha düşük boyutta kayıt yapabilmen mümkün olabilir. Deneme yanılma ile kendine en uygun olanı bulmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 16 Mart 2012; 14:16:17 >

• quote:

Combined Community Codec Pack'i öneririm.

http://www.cccp-project.net/download.php?type=cccp

Kurarken player'ları kurman gerekmiyor, sadece codec'leri kurman yeterli.

Dostum verdiği codekleri yükledim ama soru aynı yine.Kayıt yaparken ve kayıtı kapttıken sonra pc çöp oluyor.Res attıktan sonra kendine geliyor.Fraps ile kayıt ederken böyle bir sıkıntı yok.BU program çok iyidi az da boyutla kaliteli kayıt ediyor.Senin vardır bildiğin az yer kaplayan kaliteli kayıt yapabilceğimiz pc yi kastırmadan .Birde sende record yaparken kasıyormu.Bf3 te kayıt alırken kasış oluyor recorda bastığım zamanyani normal oynarken ki performansımı veremiyorum

• BF3 için 60 FPS, 1080p kayıt yapmıştım, herhangi bir kasma olmamıştı. Sonra da videoları moviemaker'a atıp boyutunu küçülttüm, arkaya da fon müziği eklemiştim. Alttaki iki video da MSI Afterburner ile çekildi.

Eğer performans alamıyorsan Xfire da kullanabilirsin. Onunla kayıt yapan da çoktur.

• quote:

BF3 için 60 FPS, 1080p kayıt yapmıştım, herhangi bir kasma olmamıştı. Sonra da videoları moviemaker'a atıp boyutunu küçülttüm, arkaya da fon müziği eklemiştim. Alttaki iki video da MSI Afterburner ile çekildi.

Eğer performans alamıyorsan Xfire da kullanabilirsin. Onunla kayıt yapan da çoktur.

x-fire dün sen önerdin yükledim videı kısmından tuş değiştrdim basıyorum basıyorum oyun içi tık yok 20 kere nedim.Kendi tuşuylada yaptım olmadı ne iş anlamadım

• quote:

BF3 için 60 FPS, 1080p kayıt yapmıştım, herhangi bir kasma olmamıştı. Sonra da videoları moviemaker'a atıp boyutunu küçülttüm, arkaya da fon müziği eklemiştim. Alttaki iki video da MSI Afterburner ile çekildi.

Kullanıcılarda genel bir sıkıntı var .Afterburner'ı kullanan bir çok kişi kasmadan şikayetçi oc yapsalar yine aynı şey oluyormuş tek ben çıkmadım =) Tek çare pc den programı kaldırmak .Sorun çözüldü.

• Sistemin de gayet iyi halbuki. Youtube'de çok fazla Afterburner ile kayıt yapan var. Demek sistemden sisteme değişiyor, biraz şans işi.
  • quote:

Sistemin de gayet iyi halbuki. Youtube'de çok fazla Afterburner ile kayıt yapan var. Demek sistemden sisteme değişiyor, biraz şans işi.

Dh de konu gördüm after burner ile sıkıntı yaşayan çok kasma kasma değil mübarek pc 1 saniye donuyor o şekil.x-fire ile nasıl kayıt yapıyoruz becermedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZealotTR

quote:

Sistemin de gayet iyi halbuki. Youtube'de çok fazla Afterburner ile kayıt yapan var. Demek sistemden sisteme değişiyor, biraz şans işi.

Dh de konu gördüm after burner ile sıkıntı yaşayan çok kasma kasma değil mübarek pc 1 saniye donuyor o şekil.x-fire ile nasıl kayıt yapıyoruz becermedim

Hocam Playclaw adlı programı dene ;) Tam sürümü için para istiyor ama yinede tam sürümünü veya crack'ini bulmaya çalış. Bulursan banada söyle ne zamandır arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

quote:

Hocam Playclaw adlı programı dene ;) Tam sürümü için para istiyor ama yinede tam sürümünü veya crack'ini bulmaya çalış. Bulursan banada söyle ne zamandır arıyorum.

Dostum Playclaw sesi ve görüntüyü ne kalitede kayıt ediyor. Bilgi verebilir misin mümkünse?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum Playclaw sesi ve görüntüyü ne kalitede kayıt ediyor. Bilgi verebilir misin mümkünse?

İstediğin kalitede kaydeder. ;) Videonun kaç FPS olmasını istiyorsan ayarlıyorsun. Ayrıca arayüzü Türkçe. Ama maalesef tam sürümü yok internette. (Ben bulamadım).

Edit: Ayrıca oyundayken FPS'nii gösteriyor, GPU ve CPU ısısını, saati gösteriyor ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak4242 -- 18 Mart 2012; 11:54:32 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İstediğin kalitede kaydeder. ;) Videonun kaç FPS olmasını istiyorsan ayarlıyorsun. Ayrıca arayüzü Türkçe. Ama maalesef tam sürümü yok internette. (Ben bulamadım).

Edit: Ayrıca oyundayken FPS'nii gösteriyor, GPU ve CPU ısısını, saati gösteriyor ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 20 Mart 2012; 22:57:38 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.