Şimdi Ara

Fransızca telafuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Fransızca öğreniyorum şu anda, grammar'i ve okumayı anlıyorum ama telafuz çok kötü, ciddi berbat, konuştuğum o zaman o güzel dil yok oluyor resmen, size sorcağım şey benim kelimelerin telafuzunu öğrenebileceğim bir sesli kaynak var mı ? telefon ve pc için olabilir, internet bağlantısı gerektiren ve gerektirmeyen şeklinde de olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.

• güncel
  • Telefonun Android'se Busuu Diye Program var
  • güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3425zs/.zs.,fg bweapj5yjmb owea5yb aew

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 14:07:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rob dö şambır

fransızca altyazılı fransızca dizi/film izle

hocam öyle değil, mesela sınıftayız hoca bir kelimenin nasıl okunduğunu söylüyor ama sonra unutuyorum, iğrenç iğrenç telafuzlar çıkıyor ortaya tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Héraclès

quote:

hocam öyle değil, mesela sınıftayız hoca bir kelimenin nasıl okunduğunu söylüyor ama sonra unutuyorum, iğrenç iğrenç telafuzlar çıkıyor ortaya tabi

Alıntıları Göster
    3w859nk.sz,mfv ,nzs nmv am,srm,gbm,warnlg awmnr, gawerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 14:08:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hsntrr

quote:

kelime değil hece telaffuzuna odaklan. bir sesi nerde yutuyor, nerde iki kelimeyi bağlıyor, hepsinin bir sistematiği vardır onu yakalamaya çalış.
    telaffuzların aklında kalması lazım, zoraki çalıştığın ilgisiz olduğunun işareti olabilir. bu iş biraz da müzikle ilgilidir, hiç müzik kulağın yok mu?

kulak yok bende, ciddi ciddi yok, ama sanırım dediğini gibi yapmalıyım, heceleri öğrenip orda çıkarcam

• wr llnwsrng ui hglldwlkgklw\rj g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 14:08:45 >
  • ama mesela ingilizce'yi adam gibi konuşabiliyorum, ama yıllarca ingilizce gördüm o da ayrı mesele
  • Bana da lazım böyle sitelerden. Fransızca ile ilgili herhangi bir site yani, telaffuz olur sözlük olur bilen varsa koysun.
  • Dinlemeyle kazanilacak bir aliskanlik. Hocalarinin okumasina cok dikkat et, ben de yavas yavas kapiyorum. Zamanla cogu sey oturuyor. Not; Fransizca okuyorum.
  • okulda yaklaşık 1.5-2 yıl fransızca gördükten sonra çok rahat alışırsın fakat sonra farkediceksin ki ingilizce metin okurken veya konuşurken aksan fransızcaya kaymaya başlayacak en çok karıştırılan kelimede genelde 're' dir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.