Şimdi Ara

Fransa ve Danimarka ya en ucuz uçak bileti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar ben bu konuda bılgılı bırı olarak konusayım..ucuz bılet dıyosunuzda ya sızın can guvenlıgınız onemlı degılmı ben anlayamıyorum..al ıste pegasustan atlas tan yanı can guvenlıgınızı nasıl bosa sayıyorsunuz anlamak ınanın mumkun degıl..kınıyorum

Orjinalden alıntı: can89

arkadaslar ben bu konuda bılgılı bırı olarak konusayım..ucuz bılet dıyosunuzda ya sızın can guvenlıgınız onemlı degılmı ben anlayamıyorum..al ıste pegasustan atlas tan yanı can guvenlıgınızı nasıl bosa sayıyorsunuz anlamak ınanın mumkun degıl..kınıyorum

Bilgili biri olarak mı konuşmuş oldunuz şimdi ? (o ne demekse artık)

Ucuz bilet satan firmaların kötü olduğu yargısına nerden vardınız tuhaf doğrusu. havacılık sektörü sıkı denetim demektir. Öyle yeterli kriterleri yerine getirmeyenleri veya aksatan firmaların uçusuna zaten izin verilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Always0007 -- 16 Kasım 2007; 16:32:51 >

• evet bılgılı olarak konusuyorum bu konuda cok fazla bılgım var hem agabeyımden hem kendımden dolayı..kendı hedefımde thy ye basarılı bır pılot olmak oldugu ıcın havacılıga yakından ılgı duyuyorum..benım sahsı kanaatım sudur havacılık kuralları neolursa olsun..ucuz maalıyetlı bır tasıma durumunda her turlu seyı goze almalısınız..bır ucagın bakımı guvenlıgı vb..seylerın saglanabılmesı ve gereklı teknolojının yansıyabılmesı ıcın para gerekır..paranın olması ıcın kazanmak gerekır..ucuz yollu tasıma sektorunde maalesef bu durum soz konusu degıldır..cunku kazanc yeterınce yoktur..bunu kastedıyorum bılmem anladınızmı

evet bılgılı olarak konusuyorum bu konuda cok fazla bılgım var hem agabeyımden hem kendımden dolayı..kendı hedefımde thy ye basarılı bır pılot olmak oldugu ıcın havacılıga yakından ılgı duyuyorum..benım sahsı kanaatım sudur havacılık kuralları neolursa olsun..ucuz maalıyetlı bır tasıma durumunda her turlu seyı goze almalısınız..bır ucagın bakımı guvenlıgı vb..seylerın saglanabılmesı ve gereklı teknolojının yansıyabılmesı ıcın para gerekır..paranın olması ıcın kazanmak gerekır..ucuz yollu tasıma sektorunde maalesef bu durum soz konusu degıldır..cunku kazanc yeterınce yoktur..bunu kastedıyorum bılmem anladınızmı

Bunu denetleyen bir mekanizma yokmudur peki? eğer varsa ki var, uçağın durumu yetersiz bulundugunda zaten kalkışına izin verilmez.

THY mi kaliteli olandır sizce? Uzun yıllardır sene içerisinde çok fazla uçan birisi olarak şunu rahatlıkla söylebilirim ki, Pegasusun yurtdısı uçakları bile THY'ninkilerinden kalitelidir. THY ve benzeri firmalar tekel vari bir anlayışla çalıştıgı için yüksek fiyatlarla uçurmaktadır.

Low cost flights yapan ucakların yeteri kadar kar etmediğinden bahsetmişsiniz güldürmeyin beni, ilgili şirketlerin bilançolarına bakmanızı tavsiye ederim. Ryanair mesela her ay yüzlerce bedava ucuş dağıtıyor ama son derece karlı bir şirket. pahalıya ucurmak fazla kar anlamına gelmez.

Belliki işletmecilik hakkındaki bilgi düzeyiniz zayıf, bu nedenle iddalı cümleler kumamanızı öneriyorum size bir ağabeyiniz olarak.

saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

quote:

evet bılgılı olarak konusuyorum bu konuda cok fazla bılgım var hem agabeyımden hem kendımden dolayı..kendı hedefımde thy ye basarılı bır pılot olmak oldugu ıcın havacılıga yakından ılgı duyuyorum..benım sahsı kanaatım sudur havacılık kuralları neolursa olsun..ucuz maalıyetlı bır tasıma durumunda her turlu seyı goze almalısınız..bır ucagın bakımı guvenlıgı vb..seylerın saglanabılmesı ve gereklı teknolojının yansıyabılmesı ıcın para gerekır..paranın olması ıcın kazanmak gerekır..ucuz yollu tasıma sektorunde maalesef bu durum soz konusu degıldır..cunku kazanc yeterınce yoktur..bunu kastedıyorum bılmem anladınızmı

Bunu denetleyen bir mekanizma yokmudur peki? eğer varsa ki var, uçağın durumu yetersiz bulundugunda zaten kalkışına izin verilmez.

THY mi kaliteli olandır sizce? Uzun yıllardır sene içerisinde çok fazla uçan birisi olarak şunu rahatlıkla söylebilirim ki, Pegasusun yurtdısı uçakları bile THY'ninkilerinden kalitelidir. THY ve benzeri firmalar tekel vari bir anlayışla çalıştıgı için yüksek fiyatlarla uçurmaktadır.

Low cost flights yapan ucakların yeteri kadar kar etmediğinden bahsetmişsiniz güldürmeyin beni, ilgili şirketlerin bilançolarına bakmanızı tavsiye ederim. Ryanair mesela her ay yüzlerce bedava ucuş dağıtıyor ama son derece karlı bir şirket. pahalıya ucurmak fazla kar anlamına gelmez.

Belliki işletmecilik hakkındaki bilgi düzeyiniz zayıf, bu nedenle iddalı cümleler kumamanızı öneriyorum size bir ağabeyiniz olarak.

saygılar

bende soyle dıyorum bana low cost tasımacılık yapan ryanair dısında kac fırma daha yazabılırsınız..sız ole gorun pegasus daha kalıtelıymıs ozaman gıdın oradan alın bıletı..sızde benı gulduruyorsunuz

• quote:

bende soyle dıyorum bana low cost tasımacılık yapan ryanair dısında kac fırma daha yazabılırsınız..sız ole gorun pegasus daha kalıtelıymıs ozaman gıdın oradan alın bıletı..sızde benı gulduruyorsunuz

easyjet
    germanwing
    germanian
    myair
    airberlin
    basiqair
    hlx
    meridiana
    sterling

bunlar ilk aklıma gelenler ve ne kadar kar ettiklerini görmek için bilançolarına bakmak yeterli havacılık sektörü farklı bir ivme içine girdi artık, ayak uyduramıyanlar orta vadede yok olup gidiceklerdir. NOKTA

Danimarka için uygun fiyat aramaya devam edeyim ben en iyisi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.