Bildirim
framework 3.5 yükleyemem sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sorunumu kendim çözdüm. bana kimse yardım etmedi ama ben herkese edeyim. çözüm şu. windows son sürüm isolarına 1607 versiyon olanlara framework 3.5 eklememiş. o nedenle paketi bulamıyordu isoda. 1511 sürümlerinden birini indirip denedim yükledi. bu lanet hata böle geçiliyor sizde benim gibi 15 gün uğramaşmayın _____________________________ 11.11.11 -
iso dosyası olarak bahsediyorsan, net framework 3.5, 1607 sürümünün .iso'sunda da var _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: imp2die
iso dosyası olarak bahsediyorsan, net framework 3.5, 1607 sürümünün .iso'sunda da var
var ama hiçbir halta yaradıgı yok. 3 çeşit 1607 versiyon denedim. home, single language ve pro. hiçbirinde yüklenmedi. 1511 pro indirdim anında yüklendi. lanet gelsin_____________________________ 11.11.11
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt