Şimdi Ara

FragFX Shark PS3 (PC/MAC) DS3 TAKAS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2ay önce almıştım 2yada 3 kere oynama fırsatı buldum pek alışamadım fazlada fps oyunları oynamadıgım için orjinal dualshock3 ile takas yapmayı istiyorum gittigidiyordan açık arttırma sonucu 78tl ye almıştım ürün çok temiz sıfır ayarında yanlızca mouse padinde küçük bir yırtılma vardır
    istanbul içi takas düşünüyorum

http://www.hepsiburada.com/liste/splitfish-fragfx-shark-/productDetails.aspx?productId=oyunbas240134&categoryId=1200698 ilandaki ürünle aynıdır FragFX Shark PS3 (PC/MAC) DS3 TAKAS

FragFX Shark PS3 (PC/MAC) DS3 TAKAS FragFX Shark PS3 (PC/MAC) DS3 TAKAS
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostxxx07 -- 2 Nisan 2013; 21:31:26 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

Arkadaşlar yaklaşık 2ay önce almıştım 2yada 3 kere oynama fırsatı buldum pek alışamadım fazlada fps oyunları oynamadıgım için orjinal dualshock3 ile takas yapmayı istiyorum gittigidiyordan açık arttırma sonucu 78tl ye almıştım ürün çok temiz sıfır ayarında yanlızca mouse padinde küçük bir yırtılma vardır
    istanbul içi takas düşünüyorum

http://www.hepsiburada.com/liste/splitfish-fragfx-shark-/productDetails.aspx?productId=oyunbas240134&categoryId=1200698 ilandaki ürünle aynıdır FragFX Shark PS3 (PC/MAC) DS3 TAKAS

FragFX Shark PS3 (PC/MAC) DS3 TAKAS FragFX Shark PS3 (PC/MAC) DS3 TAKAS
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

selamlar. talibim. mesaj attım.

• hocam bende sana mesaj attım benim için sakıncası yok ilanında dedigin gibi bir sorun yoksa benim içinde olur

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.