Şimdi Ara

FPS oyunlarına alışma hakkında. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Red dead redemption oyna gerçekten oyunda her türlü aim var
    normal aim
    auto aim
    expert aim
    expert aim kullanarak at üstünde hızla giderken headshot yaptıgın anda bu işi kapmışsın demektir
  • Yahu hiç o ölü gibi his taşımayan farenin sol tuşuna basmak ile 'ye basmayı bir tutuyorsunuz ya klavye mouse u yazı yazmak dışında kullanmadım kullanmıyacağım..HİS YOK ABİ HİS!!!
    Siz fare ile tetiği nası bir tutuyorsunuz anlamıyorum.. adı üstünde tetik tepiyor yahu daha ne yapsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kevinsert

    Yahu hiç o ölü gibi his taşımayan farenin sol tuşuna basmak ile 'ye basmayı bir tutuyorsunuz ya klavye mouse u yazı yazmak dışında kullanmadım kullanmıyacağım..HİS YOK ABİ HİS!!!
    Siz fare ile tetiği nası bir tutuyorsunuz anlamıyorum.. adı üstünde tetik tepiyor yahu daha ne yapsın


    Aynen katılıyorum gamepad titremesi bile + bir özellik tetik var titriyor daha ne nişan almayı zorlaştırdıgı için oyun daha bi gerçekçi oluyor öyle herkez gördügüne headshot atamıyor.Pc de bc2 lvl 0-1 adamların ardarda headshot sıraladıgını gördüm.




  • ZOR gelior ilk başta ama sonra alışıon
    ps3 gamerpad i tam bir işkence
  • ve lerde tüm olay onlara alışmak için training yapabilirsin oyunlarda.
  • Diğer arkadaşların da söylediği gibi,zamanla alışman lazım aslında.Bu arada,FPS'lerde,oynanabilirlik açısından en rahat oyunlardan biri Halo 3.Bu oyunu denedin mi hiç?
  • Hocam bence denemeye devam edin. Şahsen ben de uzun yıllar PC oyunculuğundan sonra konsola geçtim. İlk başta ben de çok zorluklar çektim alışma konusunda ama daha sonra vazgeçemeyeceğim bir şey haline geldi gamepad
  • Yaa beyler aynı sorun bende de var biliyor musunuz? One x aldım pubG oynayayım dedim ama nafile. Alışamadım bi türlü nasıl becereiyorsunuz ki ben yukarı bakıyorum karakter aşağıya bakıyor ben aşağıya bakıyorum karakter yukarıya bakıyor hele o tuş kombinasyonları envai çeşit. Şahsen çok zorlanıyorum yalan yok forza4 basit mesela sal sol gaz fren el freni kamera :)
    pes19 ve 20 de kısmet iyi onda da türlü türlü kombinasyonlar var ama en azından oynayabiliyorum maç yapılıyor. Gel gelelim fps oyunlarını hak getire. Bunun için nasıl bir yol izlemeliyim ? Klavye ve mouse ile eski countercılardan olan ben şimdi avel avel tv ve kola bakıyorum. Bunun bir yolu olmalı yani mesela otomatik nişan alsa veya ne bileyim uyuz oldum kullanamayınca sinirleri bozuluyor insanın. Yardımcı olacakları seve seve dinlerim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VRed

    Yaa beyler aynı sorun bende de var biliyor musunuz? One x aldım pubG oynayayım dedim ama nafile. Alışamadım bi türlü nasıl becereiyorsunuz ki ben yukarı bakıyorum karakter aşağıya bakıyor ben aşağıya bakıyorum karakter yukarıya bakıyor hele o tuş kombinasyonları envai çeşit. Şahsen çok zorlanıyorum yalan yok forza4 basit mesela sal sol gaz fren el freni kamera :)
    pes19 ve 20 de kısmet iyi onda da türlü türlü kombinasyonlar var ama en azından oynayabiliyorum maç yapılıyor. Gel gelelim fps oyunlarını hak getire. Bunun için nasıl bir yol izlemeliyim ? Klavye ve mouse ile eski countercılardan olan ben şimdi avel avel tv ve kola bakıyorum. Bunun bir yolu olmalı yani mesela otomatik nişan alsa veya ne bileyim uyuz oldum kullanamayınca sinirleri bozuluyor insanın. Yardımcı olacakları seve seve dinlerim
    sende gitmişsin en zor rekabetçi oyunlarda fps ile kol öğrenmeye kalkıyon :D
    game pass vardır kesin zati metro gibi seneryolu fps oyunlarını oyna zati zamanla alışırsın
    analıg bakış açısı ters geliyorsa bazıları öyle alışıyor uçak kumandası gibi istiyorsan
    yani yukarı analıg itirdiginde hedef aşagı insin istiyorsan ayarlarda oluyor bütün oyunların
    ordan ters çevire bilirsin.
    oyun kumandalarına alışmak basit fps tps oyunlarını uzun süre oynama ile olur. alıştıgında
    yukarıdaki arkadaşların yazdıgı gibi fare ile bir daha oyun oynamak istemesin.




  • Fps olarak sadece Halo oynuyorum. Default ayarlarda ben de berbattım hatta önümde sabit duran birisini dahi vuramazdım ama sensivity ayarlarını en düşüğe çekince birisini öldürmeyi başarabilmiştim sonunda. Şuan bu ayarlarda oynamaya baya' alıştım ve multi maçlarda çok iyi performans sergiliyorum. Halo en düşük hassasiyette bile kamerası sağa sola yeterince hızlı dönen bir oyun ama cd ve bf de bu şekilde oynanılabilir mi emin değilim. Aşırı yavaş olursa eğer en düşük ayarın 2-3 ya da 3-4 çizgi üstünü deniyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Funder kullanıcısına yanıt
    Vallahi kardeşim alışma anlamında saçma sapan oyunlara bakayım dedim bilmiyorum şimdi yalan yok fortnite diye bi oyun vardı dedim ona bakayım onu bile beceremedim sinirlerim bozuldu yemin ederim. bilmiyorum nasıl alışıcam buna bu ayın 15'inde teknosadan yanınada bir tane daha kol aldım güya komşumla arkadaşlarla oynarım diye ama herhalde satıcam bunu çok sinirlerimi bozdu. dediğin oyuna da bakıcam zorlayacam kendimi bakalım
  • VRed V kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyleri ben de yaşadım, konsolu ilk aldığımda önümdeki adama 1 tane mermi tutturamazdım şimdi karınca kadar görünen adamlara sniper ile headshot atabiliyorum. Oynadıkça alışıyor insan, klavye mouse la oyun oynamak eziyet geliyor artık bana, fps bile olsa vuruş hissini falan alamıyorum. Çok sıkıntıysa senin için xbox a klavye mouse takarak oyna derdim ama gamepad e alışırsan onun rahatlığı gerçekten bambaşka, ne yap et alışmaya çalış derim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hypnosis. H kullanıcısına yanıt
    Ben nişan alacam da ateş edicem de öldürücem :) imkansız gibi geliyor bana. Haklısın deneyerek deneyimlemek gerek. Bakalım belkide kafam yatan bir ürün ile takas ederim konu açarım bilmiyorum kararsızım baya baya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.