Şimdi Ara

FPS Oyunları İçin Oyuncu Mouse Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • en iyi sensor bu farededir logitechde kimmiş

    http://www.razerzone.com/au-en/gaming-mice/razer-deathadder-elite
  • Ama tabi sensördür vb teknik detaylarını çok bilemedim. Herkesin mouse'u kendine güzeldir
  • kendi sitesinde hangi sensörü kullandığı yazıyor çoğu modelde ayrıca sattığı mouslar ucuz değilki dandik sensör kullansın sen logitechi everestle falan bir tutuyorsun herhalde :)
  • Bunlar confidential bilgiler değil. Sensörleri test eden birçok site ve youtube kanalları var. Bu sensör şu anda en iyi sensör olarak görülüyor. Tabi başka müthiş sensörler de var ve aradaki farkı biz kesinlikle anlayamayız. 3310, 3360, 3389, 3988, 3989 gibi sensörler harika.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin gibi marka takıntılı insanlarla böyle konuları konuşmuyorum dostum bak biraz araştır öğren aynı levele gelelim sonra konuşuruz bu konuyu.sen yıllar önce çıkan zowie sensörü en iyi sensör bilmeye ve janjanlı tarzıyla göz boyayan razere para vermeye devam et :) ben yine yazayımda alacak arkadaşların bilgisi olsun S3988 pwm3360 ve pwm3366(3360 la aynı) şuan piyasdaki en iyi sensörlerdir zowie ve razer sensörleride gayet kalitelidir ama en iyi değildir bazı modellerinde bu sensörlerden olabilir ama alt ve orta seviye modellerdeki sensörler traş markaya para vermek istiyorsanız razer performansa para vermek istiyorsanız logitech omron switch ve pwm3366 sensörüyle geri kaldığı hiçbir konu yok geri kalan seçimler tutuş şekli vs olarak belirlenebilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.