Bildirim
FPS KONUSUNDA YARDINA İHTİYACIM VAR!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
BF3 den sıkılanı görmedim,ama senin tarzına bağla örneğin 5vs maç atmak istiyosan turnuvalara katılmak istiyosan bf3 oynama cs:go oyna derim ama keyif almak içinse bf3ten kolay kolay sıkılmassın oyunun içinde çok alternatif olay var bikere 23242 araç kullanıyosun...cod black ops2 yi bilmem -
Bende cs go var onları oynuyorum simdi birde bf3 ve ya cod alasım var boII'nin zombi map'ı olması güzel çok sarıyor ama bf3 daha önce hiç oynamadım ona birşey diyemediğimden foruma yazım -
bf3 hiç oynamadıysan düşünmeden al derim çok keyif alırsın tam bi savaş atmosferi var youtubedan multi videolarına bakabilirsin gerçekten iyi -
BF3 al COD ben hiç beğenmiyorum mp olarak -
BF3 candır kesinlikle BF3 -
BF3 satan varsa alırım o zaman ikinci el :) -
bf3 iyidir ama premium olayları falan saçmalık oyun güzelde firma paraya doymuyor. Gönül isterdi valve gibi bir firma bf yi yapsın ama maalesef. . Sistemin bf3 oynatacak kadar iyi ise bence biraz daha bekle ve BF4 al çünkü bf4 bf3 ün olmuş hali gibi bir şey olacak -
AMD PHENOM II x4 955 BE @3.2 GHz - Asus M5A78L-M LX V2 Anakart - GSKILL DDR3 2x4 GB 1333MHz Ram - Nvidia GEForce 9600 GT 1 GB 256 Bit Dx 10.1 sistem bu bf4 için birtek ekran kartının dx10.1 olması sorun çıkartır işlemci ram falan yeter
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X