Şimdi Ara

fps 60 da takılı kaldı ve lol acıkken ses cızırtılı geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün gece oyundayken laptop biraz fazla ısındı ve kendiliginden kapandı. tekrardan actıktan sonra fps normalde 120-140 civarındayken 60 a sabitlendi ve lol acıkken actıgım sarkılarda veya lolün kendi sesinde cızırtılar meydana gelmeye başladı. pc kapanmadan önce böyle bir problem yoktu. ekran kartım gtx 960m. acaba laptopamı bişey oldu diye gta 5 ve the witcher 3 e girdim her ikisinide 1920 de gayet normal şekilde oynadım. lol clienti onar yaptım yine bi değişiklik olmadı fps sınırını sınırsız yapıncada 60 fps oluyo 144 yapıncada yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• Yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam aynı hataları bende almaya başladım riota ticket attım ama klasik bir cevap aldım.

sen sorunu çözebildin mi? inşallaha çözüp banada yardımcı olursun
  • Win 10 da xbox kısmına giriyorsunuz kankalar orda setting var orda oyun dvr kısmı var ordaki tiki off yaparsanız düzeliyor en azından bende öyle oldu csye giremez olmuştum saçma sapan 60 fps sabitte

• Kasayı yatır

• nvidia gforce uygulamasından oyunu optimize edersen sorun ortadan kalkar tabi ekran kartın nvidia ise.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.