Şimdi Ara

FP1, FP2 nedir? n82 hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı yerlerde görüyorum FP1, FP2 gibi ibareler geçiyor, nedir bunlar? N82 hangi tip cihazdır?

• Symbian işletim sisteminin arayüzlerinden en çok kullanılan S60 arayüzünün şimdiye dek çıkmış 4 sürümü mevcut, ve yeni bir sürüme geçmeden önce bazı iyileştirme / geliştirme amaçlı toplu yazılım değişikliklerine gidildiği zaman cihazlarda bunları Feature Pack adı altında ekleme yaparak piyasaya sürüyorlar.

Bunlara istinaden N82, Symbian işletim sisteminin S60 arayüzünün 3. nesline ve bunun üzerinde de Feature Pack 1 geliştirme paketine sahip bir cihazdır, ya da daha kısaca Symbian S60v3FP1
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Symbian işletim sisteminin arayüzlerinden en çok kullanılan S60 arayüzünün şimdiye dek çıkmış 4 sürümü mevcut, ve yeni bir sürüme geçmeden önce bazı iyileştirme / geliştirme amaçlı toplu yazılım değişikliklerine gidildiği zaman cihazlarda bunları Feature Pack adı altında ekleme yaparak piyasaya sürüyorlar.

Bunlara istinaden N82, Symbian işletim sisteminin S60 arayüzünün 3. nesline ve bunun üzerinde de Feature Pack 1 geliştirme paketine sahip bir cihazdır, ya da daha kısaca Symbian S60v3FP1

usta N82 yi fp2 yapamazmıyız. hani paket sonuçta tabanda bi değişiklik yok sanırsam varmı böyle bi ihtimal daha doğrusu geliştirmenin bi yolu yokmu artı n82 9.2 dimi bu noluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan66_ -- 3 Haziran 2009; 12:54:02 >

• eyvallah teşekürler bilgi için ama sanmam olacağı vardır belki ama yapmaz nokia
  • bu n80 fp kaç oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

bu n80 fp kaç oluyor

Symbian 9.1 feature pack 1 yani fp1 oluyor.
  • bende 6710 Navigator var... fp1 mi fp2 mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

quote:

bu n80 fp kaç oluyor

Dostum yanlışın var N80 FP1 değil, S60v3'te FP1 OS9.2 işletim sistemini temsil eder FP2 ise OS9.3'ü

N80 OS9.1 işletim sisteminde çalışıyor fakat Initial Release olarak geçer yani S60v3'ün ilk sürümü anlamına gelir

6710 Navigator S60v3FP2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 24 Şubat 2010; 21:39:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
    quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

quote:

bu n80 fp kaç oluyor

Dostum yanlışın var N80 FP1 değil, S60v3'te FP1 OS9.2 işletim sistemini temsil eder FP2 ise OS9.3'ü

N80 OS9.1 işletim sisteminde çalışıyor fakat Initial Release olarak geçer yani S60v3'ün ilk sürümü anlamına gelir

6710 Navigator S60v3FP2

Hocam o mesajı attığım tarih doğum günümdem 1 sonraki gün heralde kafam iyiymiş :D yanlış bilgi vermişim :D şaka bir yana bilgi için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.