Şimdi Ara

Fox Uydu tarafında dolandırıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Alıntı
    Fox Uydu (Kadıköy) Sistemleri'nin ettikleri

SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE
    İSTANBUL

ŞİKAYET EDEN :

ŞİKAYET OLUNAN : FOX UYDU / FOX SATALLİTE SİSTEMS
    Serasker cad. No 31 Bahariye Kadıköy
    0 216 338 89 28- 338 89 28- 346 81 95-344 56 36
    KONU : FOKS UYDU/FOX SATALLİTE SİSTEMS isimli firma şikayeti hakkında

AÇIKLAMALAR
    1) Şikayet olunanın adresinde bulunan işletmenin bulunduğu yerden DREAM BOX marka bir uydu alıcısı , çanak ve kurulum ücretleri ile birlikte 500 TL nakit ödeme karşılığında anlaşılmıştır.
    2) Çanak kurulacak uygun yer bulunamadığından çanak kullanılamamış, apartmanın ortak çanak sisteminden yararlanılmıştır. Çanak’ın şikayet olunandan teslim alınması istenmiş, bedelinin de iade edilmesi talep edilmiş olmasına rağmen bu güne kadar hiç bir gelişme olmamıştır. Kullanılmayan Çanak iade alınmadığı gibi bedeli de ödenmemiştir.
    3) Uydu alıcısından zaman zaman problemler çıkması üzerine işletmenin bildirmiş olduğu telefon adreslerinden internet adreslerinden kendilerine ulaşılmaya çalışılmış hiç bir şekilde iletişim sağlanamamıştır. Her seferinden bizzat işletmenin bulunduğu yere gidilmek zorunda kalınmıştır. İşletmenin uzaktan yardım hizmeti taahhüdü hiç bir zaman yerine getirilmediği gibi , bu konu için ayrılan telefonlarada hiç bir şekilde cevap vermedikleri bizzat gözlenmiştir.
    4) Söz konusu işletmenin ilgili alışveriş için her hangi bir belge de müşteriye teslim etmediğini, türkçe kullanım klavuzu, garanti belgesi gibi zorunlu belgeleri de teslim etmediğini belirtmek isterim.
    5) Uydu alıcısında sık yaşanan problemler nedeni ile bu kez ...... 2010 günü yine işletmenin adresine gidilmiş, tamir edilmek yerine uydu alıcısının daha üst bir versiyonu olan HD yayınları gösterebilen aynı markanın DM 800 Modeli konusunda anlaşma yapılmıştır. Bu anlaşmaya göre çanak kurulumunu daha usta bir ekiple aynı gün saat 17:30 da yerine getirmeyi, eski alıcıyı iade almayı, üstüne de 400 TL ödenmesi hususunda anlaşma yapılmıştır.
    6) Anlaşma gereğince 400 TL nakit ödeme arkadaşımın Bankamatik kartı ile yapılmıştır.
    7) Ancak saat 20:00 ye kadar evde kurulum yapacak ekiplerin beklenilmesine rağmen, hiç kimse gelmemiş, firmanın telefonları asla cevap vermemiştir. Bunun üzerine yine firmanın adresine gidilmiş ve “verilen sözlerin yerine getirilmemesi sebebi ile satmış oldukları ama zaten teslim etmemiş oldukları ürün ve hizmetleri almayacağımı ve ödenen tutarların da iade edilmesi” istenmiştir. Ancak aradan geçen zaman boyunca söz konusu işletmeden tarafıma yapılmış her hangi bir ödeme olmadığı gibi , her hangi bir ürün ve hizmet teslimi de yapılmamıştır.

SONUÇ VE İSTEM
    Söz konusu işletme ve yöneticileri hakkında her türlü cezai şikayet ve hukuki dava açma haklarım saklı kalmak kaydı ile şikayet edilen konular ile ilgili olarak söz konusu firma hakkında yasal işlemlerin yapılmasını gerekli cezaların verilmesini ve neticeden tarafıma bilgi verilmesini saygılarımla arz ve talep ederim.

• Pardon ama ne diye şikayet ediceksiniz?
    Ben illegal olarak lig tv izlemek için server aldım. Ama beğenmedim görüntü çok kötü bu adamlar beni dolandırdı mı diyceksiniz?
    Olan olmuş artık yapılacak birşey yok. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xallez

Pardon ama ne diye şikayet ediceksiniz?
    Ben illegal olarak lig tv izlemek için server aldım. Ama beğenmedim görüntü çok kötü bu adamlar beni dolandırdı mı diyceksiniz?
    Olan olmuş artık yapılacak birşey yok. Geçmiş olsun.

SORUN SADECE PARA DEĞİL DOSTUM FİRMANIN BENİM GİBİLERİ ENAYİ YERİNE KOYMASI.NAPALIM DERS OLDU BU BANA.İNTERNETTEN KİMSEYE İTİBAR ETMEMEMEK LAZIM.BİDE BÖYLE İLLEGAL İŞLER ALLAHIN TAKDİRİYLE HEP İNSANDAN BİRŞEYLER GÖTÜRÜYOR.EN İYİSİMİ PARA YI BASTIRIP ORJİNALINI KULLANMAK.YOKSA HİÇ İZLEME.YADA GİT KAHVEDE CAFE DE İZLE.BÖYLE KANSIZLARA PARANI DA KAPTIRMAMIŞ OLURSUN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.