Şimdi Ara

Foursquare da check in bildirimleri gelmiyor, yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android, foursquare en Son gelen güncelleme kullanıyorum. Ama bildirim gelmiyor, check in leri,arkadaşlık isteklerini vs göremiyorum. Ayarlarda hepsi seçili hiç bir şeye dokunmadım ama böyle oldu, telefonun kendi uygulama yönetiminde de açık. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayni durum bendede var arkadaslar yokmu cozumu ben swarm yukledim sonra begenmedim sildim ondan snra bildirim gelmedi bidaha ne yaptiysam olmadi

• Aynen kardeşim bende de swarm dan sonra kesildi
    YOK MU YARDIMCI OLACAK BİRİ

• onların swarmı batsın sırf bu yüzden tlfna format atmayı düşünüyorum acaba düzelirmi denemediğim şey kalmadı
  • allah başka dert vermesin kardeşim
  • Sorununuz çözüldü mü? Swarm yükledikten sonra aynı sorun bende de oluştu.
  • programi greenfiy ile uyutmuyorsaniz gelmesi lazim. sifirdan kurulum yapin yapmadiysaniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunu 4sq destek ile halletmiş oldum.

Swarm ile çıkış yapıp telefondan kaldırıyoruz sonrada 4sq için de aynısını yapıyoruz. 4sq ger yükledikten sonra girişi carcurt filan geçince ayarlarda en aşşağıdan iki yada üçüncü olan seçenekte işaretli olan yeri değiştirin. (orada yazan yer şuan maalsef aklıma gelmiyor gelince editlerim) ,4sq eski haline dönecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhaktankrtp -- 4 Temmuz 2014; 18:24:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhaktankrtp

Sorunu 4sq destek ile halletmiş oldum.

Swarm ile çıkış yapıp telefondan kaldırıyoruz sonrada 4sq için de aynısını yapıyoruz. 4sq ger yükledikten sonra girişi carcurt filan geçince ayarlarda en aşşağıdan iki yada üçüncü olan seçenekte işaretli olan yeri değiştirin. (orada yazan yer şuan maalsef aklıma gelmiyor gelince editlerim) ,4sq eski haline dönecek.

Hocam olmadı galiba üstte fouraquare neden swarmi beğenmek istiyonuz diye soruyor hala

• destroy00 D kullanıcısına yanıt
    ben yaptığımda 4sq eski haline döndü. ve öyle bi soru vs de görmedim daha. 4sq bir kaç ay içinde temelli olarak swarma geçiş yapacakmış. demekki buna başladı sanırım, telefonumu yanıma almadığım için bi kaç haftadır takip edemiyorum o yüzden net bi yorum yapamam tabii.
  • O şıkkı söyleme imkanınız varmu

• destroy00 D kullanıcısına yanıt
    telefonum istanbulda kaldı bende şehirdışındayım bayrama kadar dönemicem ama ayarlarda en altakilerden biriydi uzun bi şık. yarın bidaha araştırıp iletirim
  • Bi gelişme var mı sıkıldım swarm dan

• ?

• Arkadaslar soyleyeyim size swarma girin profilinize girin sol ustte ayarlar resmi var girin ayarlara bildirim ayarlarına tıklayın orada zaten gelcek siz el ile değiştirebilirsiniz tik ler olmalı onları isterseniz yaparsınız isterseniz kaldırın.
    TEŞEKKÜRLER..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.