Şimdi Ara

Fotoğraflar Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen akşam fotoğraf makinamı bilgisayara bağladım. Tam fotoğraflara bakarken kullandığım avastın deneme sürümü olan antivirüs programı makinadaki bir klasörü engelledi. Klasör falan gitti birden. Çıkardım tekrar taktım yine boş. Reset attım yine boş. Korumayı kapatım taktım yine boş. Bir şey bulmuş ve erişimi engellemiş. Annem de tutturdu makinadaki fotoğrafları göster diye açamıyorum şimdi arkadaşlar ne yapmam gerek. Ne buldu da engelledi hatırlamıyorum malesef.
    Buna çözüm ararken Klasör Seçenekleri ile yapılan bir çözüm görmüştüm. Deneyim demiştim, Klasör Seçenekleri' ni açarken "Bilgisayarınızı etkileyen kısıtlamalar nedeniyle bu işlem iptal edildi. Lütfen sistem yöneticinizle bağlantı kurun." şeklinde bir hata veriyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
    Ne yapmalıyım arkadaşlar?

• Eğer klasörü sildiyse bunu backup gibi bir yere taşımış olması lazım. Antivirüs yüklü olduğu kalasörü kontrol edin. Erişim izni için ise bilgisayarı farklı kullanıcı adı ile açmayı deneyin, güvenli kipte açmayı deneyin.
  • Bilgisayarınızı etkileyen kısıtlamalar nedeniyle bu işlem iptal edildi. Lütfen sistem yöneticinizle bağlantı kurun." şeklinde bir hata veriyor.

Eğer AVAST böyle bir salaklık yapmadı ise sistemde virüs var gibi görünüyor..Combofix öneririm...Bir de tabi önce şu dosyalarınızı bulmanız gerek.Klasör adı ile gizli dosya ve klasörler+sistem dosya ve klasörleri de dahil olmak üzere pcde arama yaptırdınız mı?
  • bizim eren var senden iyi olmasın o telefondan flash a direk gönderirken yaşadı benzer sorunu ona bir sorayım bakalım ama gitti resimler diye hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Bilgisayarınızı etkileyen kısıtlamalar nedeniyle bu işlem iptal edildi. Lütfen sistem yöneticinizle bağlantı kurun." şeklinde bir hata veriyor.

Eğer AVAST böyle bir salaklık yapmadı ise sistemde virüs var gibi görünüyor..Combofix öneririm...Bir de tabi önce şu dosyalarınızı bulmanız gerek.Klasör adı ile gizli dosya ve klasörler+sistem dosya ve klasörleri de dahil olmak üzere pcde arama yaptırdınız mı?

Arama yaptırmadım bilgisayarımda. Casio makina kullanıyorum DCIM falandı klasörün adı. Makinada mı aratıyım yoksa bilgisayarda mı?

Bu arada resimler makinada sapasağlam gözüküyor.
  • Makinede resimler sağlam gözüküyorsa, bilgisayarınızın kart okuyucusu varsa kartı çıkarın makineden ve kartın üzerine yazılmasını engelleyen bir mini anahtar vardır onu kilitleyip bilgisayara takın tekrar klasörleri görmeye çalışın silinmemiş o zaman. Bu arada geçici olarak antivirüs yazılımını devre dışı bırakabilirsiniz kart içinde virüs olmadığını biliyorsanız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.