Şimdi Ara

fotoğrafcılık eğitim cd si

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim. fotoğrafcılık konusunda bana a'dan z'ye görsel eğitim sunacak iyi bir cd seti araştırıyorum. internette 4 eğtim cd si dolaşıyor hatta bu forumda da var ama linkler ölü bir türlü bulamadım. yada şu seti al diyeceğiniz bir eğitim cd si varmı. birde bu cd ler işe yarıyormu. yoksa kursa gitmek şartmı

• quote:

Orijinalden alıntı: donlastigi

arkadaşlar merhaba

doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim. fotoğrafcılık konusunda bana a'dan z'ye görsel eğitim sunacak iyi bir cd seti araştırıyorum. internette 4 eğtim cd si dolaşıyor hatta bu forumda da var ama linkler ölü bir türlü bulamadım. yada şu seti al diyeceğiniz bir eğitim cd si varmı. birde bu cd ler işe yarıyormu. yoksa kursa gitmek şartmı

Arkadasım netten indirmekle ugrasma. National Geographic fotografclık okulu egitim cd leri malum alısveriş sitelerinde çok cüzi fiyatlarla satılmakta. Ayrıca Youtube gibi kaynaklarıda degerlendirebilirsin.
  • Memento-Mori35 kullanıcısına yanıt
    ng cd leri çok öğreticimi. siz faydalandınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donlastigi

ng cd leri çok öğreticimi. siz faydalandınız mı?

Ben size bahsettiğim National Geographic cd lerini seyretmedim. Ne öğrendiysem internetteki eğitim videolarından, eğitici dökümanlardan, forum sitelerindeki usta fotografcı kişilerin birikimlerinden ve Scot Kelby nin 4 ciltlik kitabını okuyarak kendimi geliştirdim. Ayrıca Youtube deki ingilizce Photoshop cs6 videolarından da kendime yetecek kadar photoshop bilgisine ulaştım.

Ayrıca seyretmedim ama bahsettiğim cd ler interaktif uygulamalarda içerdiğinden muhakkak faydalıdır diye düşünüyorum tavsiye ederim.
  • Scot Kelby +1 kesinlikle okunmalı espirili bir dille süper öğretici. Adam kendini eleştirmekten hiç çekinmiyor.
  • Şu kitabı araştırayım. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donlastigi D kullanıcısına yanıt
    Sizi zorlayan işinize yaramaz bilgilerden arınmış vaziyette fotoğraf koyup bu fotoğrafı nasıl çekeriz tarzında bir anlatımı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu kitabı araştırayım. Teşekkürler

• Takip

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.