Bildirim
Fotograf Makinesi Tavsiyesi.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Mutlaka 5 i arasında bir seçim yapılacaksa Kodak Z990 öne çıkıyor.Forumun geneline göre söylüyorum
Ama bütçenizi ,fotoğraf makinesi ile nasıl çekimler yapacağınız belirtirseniz( gece ,gündüz ,video çekimi vb gibi) daha başka öneriler gelebilir.
http://forum.donanimhaber.com/m_56522900/tm.htm --> Bu linkide baştan sona inceleyin.Sizin için yararlı olacaktır. -
teşekkür ederim dostum, çok teknik bilgim olmadığı için pek birşey anlamadım başlıktan güzel kampanyalar vardı onları kaçırmak istemedim.. -
Arkadaşlar merhaba
HD çekim yapabilen Digital Fotoğraf Makinesi almak istiyorum daha önce Kodak EasyShare Z915 kullanmıştım ve çok memnundum.
Şimdi 2 tane model var aklımda.
Fujifilm FinePix S2980 14 MP 18x Zoom veya Kodak Z5010 14MP 21x Zoom
Bunun hakkında görüş ve öneri alabilir miyim? Veya başka tavsiye edeceğiniz HD Digital Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi var mıdır??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X