Şimdi Ara

Fotoğraf Makinesi Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu fiyata kadar fotoğraf makinesi tavsiyesi yapar mısınız?
    Aradığım özellikler fotoğraf kalitesi yüksek olsun, zoomu düşük olmasın.
    Ben aşağıdaki fotoğraf makinelerini buldum. Bu makinelerden hangisi daha iyidir ya da başka makine tavsiyesi yapabilir misiniz?

Samsung Digimax WB100

Nikon CoolPix L310

Olympus SZ-10

Fujifilm FinePix S2980

PowerShot SX150 IS

PowerShot SX130 IS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbemre1994 -- 17 Ocak 2013; 0:26:31 >

• Ben Canon SX 130 IS kullanıyorum, çok memnunum, eğer alabiliyorsan SX150 IS al, onuda denedim. pişman olmazsın. Eğer araştırırsan hangisinin iyi olduğunu görürsün zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theoden_00

Ben Canon SX 130 IS kullanıyorum, çok memnunum, eğer alabiliyorsan SX150 IS al, onuda denedim. pişman olmazsın. Eğer araştırırsan hangisinin iyi olduğunu görürsün zaten.

Bakalım bende canon sx150 aldım buduro.com dan inş bende herkes memnun kalırım.
  • Bence de SX150 almanda fayda var
  • quote:

Ben Canon SX 130 IS kullanıyorum, çok memnunum, eğer alabiliyorsan SX150 IS al, onuda denedim. pişman olmazsın. Eğer araştırırsan hangisinin iyi olduğunu görürsün zaten.

Benim tercihim sıfırı olsa sx130 olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin57

quote:

niye sx 130 daha iyiki anlamadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yasin57

quote:

niye sx 130 daha iyiki anlamadım

Megapixeli daha düşük çok fark etmesede daha iyi çekiyor o makine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf kağıdı tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben denediğimde daha iyi gibi gelmişti sanki, ama şu an mutlu oldum
  • quote:

ben denediğimde daha iyi gibi gelmişti sanki, ama şu an mutlu oldum

Ben ikisinde elime daha almadım ama okudum yorumlar hep bu yönde idi
  • Bende arkadaşla aynı durumdayım 2.el temiz bi makina bulabilirsem 500 lira verebilirim . Arkadaşlarımı ailemi vs anılarımı ölümsüzleştirmek istiyorum . Yani nasıl desem bir olayı doğru açı ve timingler yakalayıp çok şey ifade edebilen fotograflar yakalamak isterim . Ve hani facebook profilleri gibi arkadaşlarım ve kendimin fotograflarını cekebilirim e tabi gezmeyi seyahat etmeyi çok sevdiğimden doğa da kaçınılmaz . Videoda olmazsa olmaz değil yeter ki fotoğraf kalitesi ve özellikleri ( arkayı flu yapma vs ) gibi yeterli olsun amatör bile değilim bu konuda photoshop öğrenip hayalgücüm çok fazla bazı çalışmalar yapmak istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panosonic Lumix TZ18
  • http://www.netsiparis.com/detay/14611045206/CANON-POWERSHOT-SX150-IS-FOTOGRAF-MAKINASI bu fiyata bu özellikler diğer makinelerde aynısı yazsada birebir tutmuyor o yüzden canon çok iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.