Şimdi Ara

Fotoğraf Makinesi mı Kameramı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar selam anneme fotograf makinası alacaktım ancak baktım video kameralar ile fiyatları nerdeyse aynı kamera alsam hem foto ceker hem kamera kullanır diye düşünüyorum nede olsa profesyonel olmayacak yada amatör fotografcıda degil dügün dernek dogum günü gittigi gezilerde vs çekmek için video kameranın kalitesi yeterli olur diye düşündüm sizlerin fikri nedir? Aklımda şu ürün var

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SAMSUNG-HMX-QF30WP-Full-HD-20x-Optik-Zoom-Video-Kamera-Video-Kameralar-,103452,465688,1008405.html?etcc_par=Price+Search+Engine&utm_campaign=pse&v=1.44.6&etcc_ori=akakce.com&etcc_cmp=Productlisting&utm_medium=pse&et_lid=99&langId=-14&utm_source=akakce&etcc_med=Price+Search+Engine&et_cid=99

• 480tl inmiş arkadaslar alsam mı yokmu hiç anlayan?
  • Ayni mantıkla da foto kamera da alabilirsin.Sonuçta o da fotonun yanı sıra video da çekiyor.Üstelik sensör boyuta da bu üründen daha büyük olacak yani daha kaliteli çekecek en azından fotoları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: opxito

Ayni mantıkla da foto kamera da alabilirsin.Sonuçta o da fotonun yanı sıra video da çekiyor.Üstelik sensör boyuta da bu üründen daha büyük olacak yani daha kaliteli çekecek en azından fotoları.

Videonun ne +sı var peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Video kamerayı alanlar genelde agırlıklı olarak video çekenler olur.Karma kullananlar foto makina alır.Video kam. tabi ki artıları video çekimde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: opxito

Video kamerayı alanlar genelde agırlıklı olarak video çekenler olur.Karma kullananlar foto makina alır.Video kam. tabi ki artıları video çekimde var.

Eyvallah peki 300 350tl civari varmı bir öneriniz
  • Öncelikle seçtiğin video kamerada xenon flaş yok buda düşük ışıkta sensöründe küçük olmasıyla birlikte vasatın altında foto çekeceği anlamına gelir sony wx80-wx50 bu iki cihaz teknosada indirimde senin seçtiğin kameradan çok daha ufak çok daha iyi foto ve video kalitesine sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 7 Kasım 2014; 21:14:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf makinesi önerisi?
    2 yıl önce açıldı
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel birseyler olsun istiyorsan butceyi arttırmalısın bence, 500 e de fena makinalar yok ama ısık vs bir suru problem cıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.