Şimdi Ara

Fotoğraf Makinesi Lens Tamiri Teknik Servis Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün nikon 18-105mm vr lensimi temizletmek için hayyam pasajına gittim, nemli bir ortamda kaldığı için lensin içinde 1x1cm'den fazla mantar oluşmuştu ve bütün cam yüzeyde ufak ufak birçok leke vardı, birkaç yere sordum ve mantar lensin içinde olduğundan lensin açılması gerektiğini, lensi bırakıp ertesi gün alabileceğimi ve 40-50 tl gibi bir ücrete yapabileceklerini söylediler, düşüneceğimi söyleyip ayrıldım, sonrasında 2. katta bulunan ProTeknik'e gittim, öncelikle önünde/içinde kirlenme/mantar var mı diye lensi makineden özenle çıkartıp ışıkta incelediler, sonrasında lensin sadece ön kısmını basınçlı hava ile temizlediler, işlem toplamda 2dk sürdü ve bittiğinde lens pırıl pırıldı, en can alıcı kısmı ısrar etmeme rağmen benden hiçbir ücret almadılar, güler yüzle uğurladılar, böyle esnaflar kaldı mı diye düşünürken bu insanları görmek beni çok mutlu etti.

    Eminim fotoğraf makinelerini de aynı özenle tamir ediyorlardır, kendilerini özellikle lens temizliği için kesinlikle tavsiye ederim..







  • Canon g11 makinemin lcd ekran değişimi için titiz işinin ehli tamirci arıyorum. Seneler önce aynı işlem yapıldı sonra bozuldu. Makine geldiğinde camda içerden leke bırakılmıştı. Makine iki defa Yalova'dan İstanbul'a gitti geldi. Bu Proteknik'in iletişime geçebileceğimiz linki var mıdır ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.