Şimdi Ara

Fotoğraf eklenmiştir ısınan kasam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar çözüm önerilerinizi bekliyorum en çok ısınan kısımlar işaretledim ramler en çok ısınan parçalar inanılmaz ısınıyor çözüm üretebilirsek mulu olacağım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

Evet arkadaşlar çözüm önerilerinizi bekliyorum en çok ısınan kısımlar işaretledim ramler en çok ısınan parçalar inanılmaz ısınıyor çözüm üretebilirsek mulu olacağım..

işaretlemiş olduğun parçaların ısınması gayet doğal....eğer derecelerini belirtirsen daha iyi olur....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mncs35

quote:

Evet arkadaşlar çözüm önerilerinizi bekliyorum en çok ısınan kısımlar işaretledim ramler en çok ısınan parçalar inanılmaz ısınıyor çözüm üretebilirsek mulu olacağım..

işaretlemiş olduğun parçaların ısınması gayet doğal....eğer derecelerini belirtirsen daha iyi olur....

hocam ram sıcaklıklarını nasıl ölçebilirim en çok onlar ısınıyor ve bence ondan kapanıyor pc ve soğuamadan da çalışmıyor

• hwinfo64 programını indir ve boşta olan değerler ile yükteki değerleri buraya yapıştır ona göre yardımcı olalım....
  • quote:

hwinfo64 programını indir ve boşta olan değerler ile yükteki değerleri buraya yapıştır ona göre yardımcı olalım....

/>
  • hwinfo programına tıkladığında açılan ufak pencerede bir kutucuk var (Sensor Only) onu işaretle ve run de dereceleri gösterecek....o resimi buraya ekle...
  • quote:

hwinfo programına tıkladığında açılan ufak pencerede bir kutucuk var (Sensor Only) onu işaretle ve run de dereceleri gösterecek....o resimi buraya ekle...

/>
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tüm ısılar normal sadece anakartın yüksek.....
    önerim: kabloları düzenle, kasanın üst kısmına bir fan tak (havayı kasadan dışarı üfleyecek) yan kapakta fan yeri var ise orayada kasanın içine üfleyecek şekilde takarsan anakart ısısı düşecektir.....
  • Kasaya Ek Pervana öneririm İşe Yarar
  • ek bişiyler yapcaz artık hocam tek fanda işimi görcek gibi anakartı serinletsin ramlere de biraz hava vursun yetcek gibi
  • quote:

ek bişiyler yapcaz artık hocam tek fanda işimi görcek gibi anakartı serinletsin ramlere de biraz hava vursun yetcek gibi

hocam işlemci soğutucusunun yönünü değiştirin içerdekini arkaya üflesin yukarıyada 2 adet fan tak ikiside aşağıya üflesin ozaman işlemciyi düşürürsün kasa kapağınada fan takarak anakartını düşüebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12345543

quote:

ek bişiyler yapcaz artık hocam tek fanda işimi görcek gibi anakartı serinletsin ramlere de biraz hava vursun yetcek gibi

hocam işlemci soğutucusunun yönünü değiştirin içerdekini arkaya üflesin yukarıyada 2 adet fan tak ikiside aşağıya üflesin ozaman işlemciyi düşürürsün kasa kapağınada fan takarak anakartını düşüebilirsin

işlemci soğutucusunu aynı yönde alta alırsam iyi olur demi hocam bu bilgisayarcı yaptı bişilerde niye böyle yaptı anlamadım amaç sadece para kazanmak olunca belki içerde olsa koca fan anakartı da soğutacak ki ekran kartına da faydası olur +1 fan daha lazım onuda üst bölgelere takarsam olay tamamdır gibi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 12345543

quote:

işlemci soğutucusunu aynı yönde alta alırsam iyi olur demi hocam bu bilgisayarcı yaptı bişilerde niye böyle yaptı anlamadım amaç sadece para kazanmak olunca belki içerde olsa koca fan anakartı da soğutacak ki ekran kartına da faydası olur +1 fan daha lazım onuda üst bölgelere takarsam olay tamamdır gibi

bilgisayarcı ektra fanınız olmadğı için temiz havayı hem soğutucu soğutsun hemde kasaya alsın amaçlı yapmışdır fan yoksa mantıklısı bu ama siz şimdi arkadaki fanı dışarı bloğuda sağa doğru çevirince fan içerdeki havayı arkaya doğru üfleyecek yukardaki 2 fanda içeri üfleyecek 1 i soğutucuya fayda sağayacak 1 ide içeriye temiz hava sağlayacak

• Kasanin modeli ne abicim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strike-X

Kasanin modeli ne abicim ?

thermaltake commander 700 w
  • quote:

Eğer Çok Isınıyorsa Bİlgisayarcı Götürmeni Öneririm Gece Patlar felan bilgisayar diye eviniz yanar eğer çok fazla ısınmıyorsa ek pervane yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Crazy

quote:

Eğer Çok Isınıyorsa Bİlgisayarcı Götürmeni Öneririm Gece Patlar felan bilgisayar diye eviniz yanar eğer çok fazla ısınmıyorsa ek pervane yeterlidir.

abartılı değil yani şu şekilde oyundayken falan ramler abartıyor olayı oyun dışında onlarda pek ısınmıyor oyunda da genelde 1 saat sonra kapatıyor pc kendini ve açmıyor 10-15 dk geçmeden neden yapıyor bunu anlamadım burdaki bilgisayarcıda anlıcak gibi değil fanı 6 saatte takıp bi format attı birde fanı ben almama rağmen 90 lira para alan bir bilgisayarcı

• quote:

quote:

quote:

abartılı değil yani şu şekilde oyundayken falan ramler abartıyor olayı oyun dışında onlarda pek ısınmıyor oyunda da genelde 1 saat sonra kapatıyor pc kendini ve açmıyor 10-15 dk geçmeden neden yapıyor bunu anlamadım burdaki bilgisayarcıda anlıcak gibi değil fanı 6 saatte takıp bi format attı birde fanı ben almama rağmen 90 lira para alan bir bilgisayarcı

En İyisi Ek Pervane

• quote:

quote:

quote:

quote:

En İyisi Ek Pervane

son çare bu işten anlayan teknik servis oda ankarada nerdevar mechul

• bence
    1. yöntem - kasanın kapağına ramlerin üzerine gelecek şekilde fan yerleştir
    2. yöntem - downclock yap

kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.