Askere gitmeden once aldigim neredeyse kullanilmamis zaten kullanilmadigindan dolayi sorunlu printerim satiliktir.
Cihaz cok fonksiyonlu yazicilar arasinda en hesapli kartus tuketimine sahip yazicilardandir, Scaner, Renkli yazici, siyah beyaz yazici, renkli siyah beyaz fotokopi (bilgisayardan bagimsiz) Fax (bilgisayara bagimli) tum isinizi gorecek yeterli bir cihazdir.
Dikkat Cihaz sorunludur
Askere gidip geldigimde kullanmak istedim fakat bos sayfa cikardi servis kullanilmadigindan dolayi kafasinin kurudugunu, kafanin temizlenmesi gerektigini soyledi fakat mecidiyekoy de gitmek gelmek hic isime gelmiyor zaten artik yaptirsamda ihtiyacim yok.
Anlayan icin cok basit bir sekilde kafa temizligi yapilarak sorunsuz kullanilir su anda sadece Scanner sorunsuz calismakta olup yazici bos sayfa cikarmaktadir.
Tum belgeleri turkce kullanim klavuzu garanti belgesi faturasi herseyiyle birlikte verilecektir.
Kargo cok pahali tutacagi icin elden teslimat tercihimdir yine de kargo ile almak isteyenlere gonderebilirim.
Arizayi belirttigimden ve herhangi bir parca kaybi olabileceginden dolayi iade kabul etmiyorum
Cihazi şu anda faal scanner veya yedek parça gibi düşünerek satıyorum
# Yazma Hızı: Siyah A4 metin memo*1: 22 s/d # Renkli A4 metin memo*2: 11 s/d # Çözünürlük: RPM ile uygun bir ortam üzerine 5760 optimize dpi''ye kadar # Fotokopi Özellikleri: LCD Kontrol Paneli # Zoom (25% - 400%) # BorderFree # Repeat (1-99) copies # Tarama Hızı Siyah metin: 4,6 msn/satir # Renkli Metin: 8,4 msn/satir # Tarama Çözünürlüğü: 1200 x 2400dpi Optik çözünürlük # Arabirim: USB Sürüm 1.1 # Fotograf Kağıdı: 10cm x 15 cm 150 sayfa ASF (A4 Düz) # 4 renk ayri kartus sistemi