Şimdi Ara

Fotograf arsivindeki fotolari nasil alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben pc imde bi klasore resimler attim ve sonra sync ettim iphone la cok gisel klasoru iphoneda goruyrm resimlerim oconde fakat pc den silindi ve onlari tekrar pc ye almak istiyorum ama birturlu bulamiyrm o resinleri sadece film rulosunun altindaki resinler gozukuyor klar icindekileri pcden altardiklarimi gorup alamiyorum yardimci olurmusunuz nasil alabilirm?jailbreak li degil iphone bilginize

• kimse bilmiyor mu kimse alamadi mi resimleri yani koskoca donanimhaberde?
  • Bende yirtindim ama cozum bulamadim ifile ilede aradim bulamadim
  • iphonedan pcye aktarım yapan uygulamalar var fakat adını hatırlamıyorum google amcaya sorarsanız bulabilirsiniz o sayede aktarım yapıp resimlerinizi kurtarabilirsiniz

iphonu/ipodu bilgisayara baglıyorsun ve programı çalıştırıyorsun 1. resimdeki gibi bi ekran cıkacak karsına iphonu/ipodu bulacak bilgisayar 1-2 snye sonra

2. resimde kırmızıyla işsretledigim yere tıklıyorsun ve ordan photos u seçiyorsun

biraz bekle fotolar yüklensin sonra istedigin klasörü seciyorsun tüm fotoları atmak istiyorsan pictures ı seçiyorsun ve sonra 3. resimde kırmızıyla işaretlediğim yere tıklıyorsun

son olarakta resimleri nereye atmak istedigini soracak ordanda masaüstü vs istedigin yeri seciyorsun tamam diyorsun işlemi tamamlıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeyLu -- 26 Mayıs 2010; 3:58:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu programi ariyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.