Şimdi Ara

FOTOОRAFLARIMI ARTIK GÖREMİYORUM( İPHONE 4S)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Telefonuma ne oldu bilmiyorum ama bir sürü fotoğraflarım vardı hepsi gitti daha doğrusu bulanık gözüküyor. Fotoğrafları tam olarak yükleyemiyor. Sağ altta ünlem olarak görünüyor. İki tane örnek olarak resim yüklüyorum. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
     FOTOОRAFLARIMI ARTIK GÖREMİYORUM( İPHONE 4S) FOTOОRAFLARIMI ARTIK GÖREMİYORUM( İPHONE 4S)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 16 Kasım 2015; 16:18:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Arkadaşlar merhaba. Telefonuma ne oldu bilmiyorum ama bir sürü fotoğraflarım vardı hepsi gitti daha doğrusu bulanık gözüküyor. Fotoğrafları tam olarak yükleyemiyor. Sağ altta ünlem olarak görünüyor. İki tane örnek olarak resim yüklüyorum. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
     FOTOОRAFLARIMI ARTIK GÖREMİYORUM( İPHONE 4S) FOTOОRAFLARIMI ARTIK GÖREMİYORUM( İPHONE 4S)

Icloud'a atmış olabilir misin?

• myfranco kullanıcısına yanıt
    İcloud fotograf yedekleme acik. Otomatik oraya atmiyor mu ? Eksik bilgiyede sahip olabilirim icloud ile ilgili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icloudda fotograf sikistirmayi aktive etmissin bence ozgunleri tut sekline cevir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni iphone ve icloud
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.