Şimdi Ara

foto grafi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

nat geo 2 yıllık aboneliğe ustalardan foto grafi adında eğitim kitabı verdiği ile ilgili reklam gördüm, bu konuda yardım istiyorum. interneti baya araştırmama rağmen kitabın içeriği hangi konulardan bahsedildiği ile ilgili vs. konularda bilgi aradım ancak bulamadım türkiye sitesinden mail yolladım ses soluk çıkmadı, bende düşündümbelki buralardan birileri almış, yada alanı görmüş :) konularını biliyordur diye düşünerek konuyu açtım. birde fotoğrafa yeni başlayan biri olarak internetteki kaynakların haricinde önerilebilecek bir kitap yayın vs. varmıdır?
    şimdiden teşekkürler.

• Keşke birisi cevaplasa şu soruyu :) .
  • hakkaten ya 1 ay olacak az daha durusa :D kampanya bitti zaten euhe :D
  • Ben üye olcam bide kitabı göndermicekler dh ailesi olarak bide onlara el atarız .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı soruyu ben de sormak istiyorum,

Bu fotoğraf kitabı hakkında yorum yapabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesla_

Aynı soruyu ben de sormak istiyorum,

Bu fotoğraf kitabı hakkında yorum yapabilecek var mı?

------------------------------------------------------------------------------------------------
    Sırf bu kitap için Nat. Geo' ya üye oldum. Biliyorum Nat. Geo. güzel bir dergi ve normalde de üye olunması mantıklı ama benim bir dergiye abonelik gibi alışkanlıklarım olmadı hiç. Bir arkadaşımın "tam sana göre bir hediyesi var" uyarısının üzerine yemedim, içmedim üye oldum. En azından ofisimizdeki masanın üzerinde duran 2007' den kalma sayıları kaldırırız diye düşündüm :)).

Bugün kitabım geldi. Ustalardan Fotografi... Benim gibi fotoğrafçılığa merak salmış bünyelere çok da iyi gelecek bir kitap olmuş. Konulara genel bakışlarının yanısıra her fotoğraf hakkında teknik bilgi de veriliyor. Çok beğendim, çok çok beğendim.

Kendimi fotoğrafçılık sevdasına balıklama atlamış gibi hissediyorum aslında. Makinam bile yok henüz. Ama napıyoruz, evrene bırakıyoruz mesajı, hazırlığını yapıyoruz ve o da bize ödemeli olarak geri dönüyor :) Hadi bakalım.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------

biryerde böyle açıklama var. bende sırf bu kitap için üye oldum. normalde bu kitap 100 tl ye satılsa satın alırdım. dergiler beleşe gelmiş oluyr nerdeyse :)
    kitabın üstünde şunlar yazıyor;

- fotograf çekme tekniği ve sanatı
    - bir fotoğrafı iyi yapan nedir
    - en iyi teknik ve donanımlar
    - fotoğrafçılıktaki dönüm noktaları
    - N.G fotoğrafçıların bakış açıları.

kitabın genel içerikleri bunlar. bene kaçırılmaması gereken bir fırsat.

• Dost Kitabevinde 60-70 TL civarı bir fiyata satılıyor bu kitap, isteyen orada inceleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesla_ -- 22 Eylül 2013; 22:20:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.