Şimdi Ara

foto cd si açmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen yaz tatilde çektiğim fotografları fotorafçıda cd ye attırdım. tatil dönüşünde cd yi bilgisayarıma taktıgımda ise cd açmadı acaba bende mi sorun var diyerek arkadaşımın bilgisayarına taktım yine açmıyor.
    cd ye baktıgımda dolu görünüyor. bilgisayara taktıgımda ise hiç cevap alamıyorum. hatta bilgisayar kitleniyor.
    cd de bir tek çizik bile yok.
    belki başka bir formatla yazılmıştır die irfan wiew ile denedim yine açılmıyor. bu cdyi açabilirsem ne kadar minnettar olurum sizlere yardımlarınızı bekliyorum.

• Birkaç farklı bilgisayarda dene. Hatta mümkünse işletim sistemleri de farklı olsun. Benim başıma böyle bir olay gelmişti. Çok enteresan, aynı şekilde yazdığım bir CD içinde farklı dosyalar görünmüştü XP ile baktığımda ama 2000 yüklü bir bilgisayarda yazdıklarımı görebildim. Özellikle de Nero ile sonradan veri eklenmesine izin ver seçeneği kullanılıp CD yazdırdığında bu olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Turco -- 24 Haziran 2006; 19:21:00 >
  • bence fotoğrafçı başka bir program kullanarak resimleri cd ye yazmasındandır sonuçta sen başka bir cd taktığın zaman pc okumuyormu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 PC CD'yi okumuyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.