Şimdi Ara

Fossil Smartwatch Q Explorist 3.Gen Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Daha önceden Apple Watch ve Smg Gear S3 Classic kullanmış biri olarak tekrardan akıllı saat bakarken Fossil'in çıkarmış olduğu en son ürün olan 3.Gen'u gördüm ve ciddi anlamda çok hoşuma gitti. Klasik ve deri saat sever biri olarak saate bayıldım. Hiç bir yerde türkçe incelemesini bulamadığım için belki kullanan vardır diye buraya danışmak istedim. Saatin iOS ve Android desteği var gözüküyor. Bilgisi olan var mıdır acaba?



  • Ben de bir ara bayağı merak sardım ancak her gün şarj etme meselesi canımı sıktı sonrasında vazgeçtim. iOS ve android ile Türkçe dil desteklidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıymetli_vatandaş -- 2 Mart 2018; 19:44:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden ben de stiline bakarak Q marschall 2. gen almıştım ama saat gelir gelmez geri iade ettim. Zira ekran olarak kullandığı lcd panel de, malzeme kalitesi de oldukça vasat olduğunu görmüş ve o an saatten soğumuştum. Alacağın saat mümkünse led ekran olsun. Siyahları tam siyah vermesi yönünden oldukça önemli bir kriter diye düşünüyorum. Zira okuduğum kadarıyla daha önce kullandığın her iki model de led ekran. Bunu dikkate al derim, yoksa gerçekten de çok pişman olursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR_001 kullanıcısına yanıt
    Bulunduğum yerde ürünü canlı olarak inceleme fırsatı buldum, zira Saat&saat TR Dist. olduğu için stoklarında varmış. Bahsettiğiniz gibi renkler direk göze çarpıyor. Biraz grimsi. Haricinde tasarım olarak çok iyi. İnternette her yer 24 saatte bir şarj olması gerekiyor yazmış, onun nedenini anlayamadım çünkü kullanıma bağlı olması gerek. Her türlü 1 günde bitiyorsa bu biraz kötü çünkü parasına göre değmez demektir. İndirim kuponu buldum yurtdışı için eğer denk getirebilirsem o şekilde alırım yoksa fiyatını tasarım haricinde bende hak etmediğini düşünüyorum. Teşekkürler yorumunuz için.
  • Akıllı saatte en önemli kriter ekrandır ve fossil de lcd panel kullanıyor. Zaten de fossil bir takı markasıdır yani tasarıma önem verir ama kalite yerlerde sürünür. Q marschall’ı 165€’ya almıştım. Ucuz gelmişti gözüme ama anladım ki o rakam bile çok ve kesinlikle hak etmiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.