Referanslarım(sorunsuz alışverişlerim) : endero(1 adet telefon sattım), dEpEchEmodE (asus eeepc satın aldım), imuratk (laptop sattım),ticcky(p990i aldım), ozqur35 (ram sattım), AlemdarRize (ipod aldım ve cep telefonu sattım), reyta (ram sattım), serper (Telefon Sattım),1Devil1(Telefon Sattım),kerzami(wifi adapter sattım),Macromedia (P4 İşlemci sattm),sienen (Ram Sattım),muratmert1(anakart ve işlemci sattım),kachus (İşlemci Sattım), bahadir_bado (işlemci aldım), korbasi (islemci sattım),.:mert:. (Rapid account aldım),unalbas(HTC Touch Pda Satldı),orhandinc (Ram Satıldı),WhyTheyCallMeInsane (PSU Sattım),mikail13(Ram Sattım),drekeskin(PSU Satıldı),canboz(2 işlemci+ekran kartı+hdd satıldı),dogukan3535 (Telefon Satıldı), Saygili(Casper Kasa SAtıldı),Saygili(HDD)mkoyuncu(Laptop),Pcdunyasi(birsürü parça)ayhan34(hdd)madlive(anakart),MENEME2002 (anakart işlemci satıldı) Hasan313 (rapid account satın alındı)Saygılı(Hdd,VGA,Ram Satıldı)(kunglao, monitör sattım) BarbarosTugrul(Laptop Sattım), Adalizebey (iki adet netbook satldı)
|